Kočnica tu ništa ne pomaže

Četvoro dece i dve odrasle osobe povređene kada je autobus uleteo na dečje igralište, verovatni uzrok kvar elektronike

Ostavite komentar


  1. odraz jednog drustva u ukupnom posrnucu nabavka autobusa koji gaze decu i ljude po parkovima hvala ti Jugoslavijo za lepe dane bravo Jokicu sto ne igras za ovakvu Srbiju.

  2. Takvi im i trebaju, što stariji i malo plaćeni.To što su zdravstveno nesposobni, to poslodavcima nije toliko bitno.Penzioner, nije prijavljen, plata verovatno neka najminimalnija, takvi njima trebaju.

  3. Ovo je jako zgodno za one koji su za produzavanje radnog staza do 70 godina. Mi od 60 do 75 smo ,,najsposobniji“ pogotovo za upravljanje vozilima.

  4. Vozač autobusa penzioner, Danica Drašković u invalidskoj penziji. Danica će lako da nadoknadi štetu, a šta će ovaj siroma što u penziji mora da vozi?

  5. Vozace terate nerealnim radnim vremenom sa 6 dana rada, to nigde u svetu nema! Pritom plate svaki mesec sve manje i manje, e zato vam i rade samo matorci, jer nemaju izbora, a mladi imaju.

  6. Penzioneri su najbolji i najiskusniji sloj društva, debili nemate pojma, ne poštujete sede ladi mislite da ste mladji jači ludji i hitriji… Vazi na plaži, ovde IGRA SAMO ISKUSTVO, A pogledajte prvo koliki procenat mladih vozača ume moze i hoće da vozi Vas, milione prošlih duša u ogromnom beogradu, ko stado ovaca sposobno da se snadje i kreće Gradom BEOGRADOM…
    THINK ABOUT it…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.