Kolike plate imaju i šta sve poseduju gradonačelnici Subotice, Zrenjanina, Kikinde, Novog Sada, Užica, Niša, Kragujevca, Novog Pazara, Majdanpeka i Vranja

Ostavite komentar


  1. duplerica u Blicu vlasnika Zextre Platio sam koga treba i nikad me neće osuditi za milionske dugove državi – to ništa
    a rođenobeogradska pljačka srpskog budžeta, ništa

  2. Bolje vi istrazite koliko mesečno inkasiraju firme lokalnih „poverenika SNS“ na „tenderima“ lokalnih samouprava i JKP! Uglavnom su predsednici opština i gradonačelnici figure, a glavnu reč vode „poverenici“, bez njihovog znanja ni kafa ujutru ne sme da se skuva u opštini, a kamo li šta drugo!

  3. A sta imaju njihove zene, sestre, brace, roditelji…..
    Nista na sebe ne kupuju. To svi znamo.

  4. A ovaj iz Loznice? Šta sve on ima u Italiji i ovde… 20 godina je nepromenljiv, samo se šalta iz stranke u stranku…cccc?

  5. Predsednik Opštine Majdanpek je invalidski penzioner MUP-a, a kolika je njihova penzija proverite i sami. Kao što treba da proverite u katastru Opštine Majdanpek i Smederevo kolika je imovina uknjižena na njega, a kolika na njegove

  6. Gonze, ili gradonacelnik Vranja je zaboravio da ima stan u kuli Beograd na vodi, da poseduje dva stana takodje u Beogradu, a i da ima par zgrada u Vranju, za koje je indirektni investitor. Pored navedene imovine pitanje je koliko ima novca po skrivenim slamaricama (racunima). To je javna tajna.

  7. Proverite predhodnog gradonačelnika Subotice…a da, svi su ga već proverili 🙂 Taj se obezbedio za 3 života

  8. Da su ovi prozvani nešto konkretno stvarali u životu imali bi više. Doduše, ja nisam išao na godišnji odmor 15 godina.
    Sve, sve, ali zanat. Valjda ću da doživim, da se u Srbiji rad vrednuje kao na zapadu, pa da i ja odem na odmor.

  9. Trebalo bi da stoji od kada su vlasnici navedenog. Svi znamo da su nam vladari „Sirotinja“.

  10. Čime se vi bavite, platama i stanovima i šta ste našli? A o tajkunima i podtajkunima ne istražujete? Šolak je pošten, kuka da nema para, traži pomoć od države zbog zaraze, a onda kupi engleski fudbalski klub za 100 miliona funti. Sva imovina svih funkcionera Srbije nije ni četvrt toga. Bolje istražujte poslovanje tajkuna i nemojte im verovati samo na reč.

  11. kada bi vam poverovali, ispada da predsednici mesnih zajednica okoline Novog Sada zaradjuju i imaju više od gradonačelnika Novog Sada, pa toliko blesavi nismo! Nisam rekla dva puta ovo je prvi put!!!!

  12. Gde su ostale mustre…svaka opstina Ima poverenika, a svaki precednik vise precednika mesnih zajednica, pa fudbalske klubove, pa crkve, pa udrizenja, pa javne nabavke, pa javno privatna partnerstva, pa raspolaganje gradjevinskim zemljistem, pa gradjevinske dozvole, pa sluzbeni auto, pa sluzbeni telefon, pa prezentacija, pa zena, pa cerka, pa sin, pa svalerka …toliko pa je da to cini papa…

  13. Molio bi da izvucete listinge,primamja bivsih gradonacelnika Srbije od 2000te do 2012g

  14. Gradonacelnik Subotice poseduje i mobilni telefon marke Samsug ,model Z Fold 3 cija je cena u Gigatronu 219.999 dinara,znaci dao je 2 svoje mesecne plate za telefon ?!?Bas voli tehniku..:-)

  15. Mala deca u odnosu na gradonacelnika Velikog Gradista…napisite nesto o tome…covek kupio hotel od milion evra a gradonacelnik je grada koji ima 4000 stanocnika a ostalim nekretninama da i ne pricam

  16. Ne vidim ovde na spisku kradonacelnika Cacka. Doduse covek radi bez plate, a njegov mentor Kole ne trpi kpnkurenciju.

  17. Kada ne znaju sta da odgovore na ovo bahacenje naprednih gradonacelnika, botovi pocnu pesmu o Solaku i fudbalu. Nije su ih naucili dobro na akademiji mladih naprednjaka.

  18. Meni su ok ovi političari koji su stekli nešto pre nego što su došli na vlast i koji se nisu basnoslovno obogatili u vreme dok su na vlasti, a ti su retki.

  19. Jadni gradonačelnici,sve se sekiramo kako će sastavi kraj s krajem.Ovde je prikazan samo deo za koji se zna,međutim šta je sa onima drugim delom do koga je jako teško doći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.