Koliko Pink i drugi provladini mediji dobijaju novca od države?

Ostavite komentar


  1. Jedinu satisfakciju koju imamo je da ce odgovarati zbog toga svi u lancu. Od necasnog novinara do necasnog direktora drzavne institucije

  2. Da postoji nezavisna institucija, poreska uprava, ova tv ne bi postojala.Ako bi se sudilo na osnovu presedana nijedan gradjanin srbije ne bi bio duzan,makar na osnovu neplacenog poreza.A drzava ce pokazati zube na neplacenoj rati poreza za imovinu nekoga koji je ostao bez posla i ko nema za osnovno prezivljavanje.A onda ce ta tv i takvi mediji govoriti o uspehu drzave i kako nam je sve bolje i ruzicasto.Em mu oprostili zatvor sinu,em ne placa ljude na tv a para sve vise-za nekakve izvoze.Verovatno u izvoz idu misli i cuvene reci,ja sam zadovoljan,naseg tvorca zlatnog doba.Da zlatno doba se izvozi.

  3. Proverite u Ččaku Glas zapadne Srbije. Pronaprednjacki medij koji je pokupio novac u svim opstinama. 4-5 miliona

  4. Slucaj PINK je samo jedan iz „crne kutije“ u koju su amesteni podaci o poreskim duznicima. Tu bi se naslo svasta, pocev od povlascenih duznika, pa do poreske alhemije kojom se prihodi ostvaruju i na bankama i preduzecima u stecaju (dug Beobanke, koja je u stacaju od 2002 godine je u periodu od 2012 do 2017 porastao za preko 8 milijardi dinara). Posto je u medjuvremenu doneta izmena Zakona kojom je propisano da se spiskovi poreskih duznika obajvljuju samo jednom godisnje, ali ine i do kog datuma, poslednji spisak duznika je sa 31.12.2017. Ako ne bude pritiska javnosti, noviji spisak NIKADA nece biti objavljen. Verovatno da se javnost ne bi dodatno uznemiravala!.

  5. Tanjug nikada u svojoj istoriji nije bolje poslovao nego sada kada je pred gašenjem. Sve zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici znate već koga.

  6. – Drzavni dug od 1,5 milijardi da otplate na rate za 4 godine a drugima se zbog duga od par hiljada Evra oduzimaju stanovi, kuce, imanja !?
    – Gde su u ovom slucaju bili DRI, sudovi, privatni izvrsitelji, policijsko obezbedjenje… !?

  7. Mislim da je sada svima jasno zašto se ne zatvaraju pristupna poglavlja.
    Svaka državna pomoć državnim firmama je zabranjena, a one koje nisu državne moraju da opravdaju zašto su dobile novac i da isti vrate.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.