Kompanija „Banbus“ već poznata po propustima, osnivač blizak vlastima, tvrde izvori N1

Ostavite komentar


  1. Pa jasno je koji politicar forsira obrenovacke prevoznike sa voznim pterncijalom u raspadu. On ce u fotelju ministra naravno „po zasluzi“. Posle poplave Obrenovca vinuo se u visine. A u Obrenovcu sve u raspadu. Lasta Obrenovac dobija tender za prevoz TENT-a, a svi prigradski
    polasci kasne od 30-45 minuta i nikom putnici nemaju da s pozale. Bitno je se da TENT-ova gospoda vozi na vreme. Umorni su od nerada. Niko se ne pita ko dodeli Lasti prevoz TENT-a sa voznim parkom na izdisaju. Ali trpe obicni smrtnici. Vazno je da ce bivsi „uspesan“gradonacelnik u fotelju ministra.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.