Kon: Đaci u ponedeljak kreću u školu, za sada bez policijskog časa

Ostavite komentar


  1. Prenesite gospodinu Konu da će deca krenuti u školu, ali neće imati ko da ih uči. I nastavnici oboljevaju, zar ne? Oboleli profesor

      1. Naravno. Moja nece, idu online. Ne shvatljivo je da na 3500 zarazenih Kon misli da se deca ne mogu zaraziti. Mozda ne mogu ali mogu roditelje, starije, i sta smo onda dobili. Situacija je jako teska..

        1. Moja su sva deca od 1 septembra online..vozim do skole i vracam ih kad zakazu za odgovaranje ili pismeni ..i sve to u zasebnoj ucionici,sama rade,milina.Najbolje ocene imaju jer i mi radimo sa njma kuci..a ostale roditelje izgleda zabole za decu i zdravlje,samo da se otkace nakocenih problema…pa guraj po skole da nemaju obaveza…i on line model ovako je najbolji i najbezbedniji…

          1. Super brate,
            odgovoran roditelj u ovo raspad vreme.Ukiniti škole ,okačiti sve na net i onako je sve malo jače od šećerne vodice.

    1. Bravoooo kolega! Od juče šestoro kolega. Danas sam i sama dobila temperaturu! Ako nije “ ništa“, pustite prosvetne radnike da rade “ normalno“, dok svi ne pokupimo virus.

  2. Hahaha a zasto se ne uvedu drastične mere tipa zatvaranje nocnih klubova, zabrana kretanja od recimo 20 do 05,on lajn nastava, zabrana kretanja od recimo subote u 12 do ponedeljka u 05??? Jer vlast strepi od reakcije gradjane, jer svi oni ucenjeni glasa i cekaju okidac da ucenjivaca skinu sa vrata,ne uvode se jer doticni AV mora po svaku cenu da izadjem i kaze kako smo najbolji u evropi i kako nam je ekonomija sjajna pa i po cenu da dnevno umire po 100 ljudi. Ne kazem ja da nama treba neko da nas zakljuca da bi sedeli kuci al mi smo naopak narod nazalost j jedini nacin je da se uvedu zabrane kretanja al vlast to nazalost ne sme i ne zeli

  3. Zasto to zovete policiski cas, niste u komunizmu, zar nemogu da se zovu privremene mere, zasto patite od diktatore, Srbija je bolesna nacija, specijalno ljudi sto je vode.

    1. Francuska i pola evtope to zove polivijski čas.I da bi se razlikovalo od vanrednog stanja.Vanredno stanje vojska i policija na ulicama,a policijski čas samo policija.

  4. Ja decu ne šaljem u školu od ponedeljka.A kolega neka čeka premijerku da „razmisli“ !

  5. Samo neka nam rade škole, neka đaci svakodnevno prenose viruse međusobno, nastavnicima, ukućanima – svima. Pošto se zanemarljiv broj đaka testira i to o trošku svojih roditelja, onda je epidemiološka slika u školama „izvanredna“. Možda bolje da ne načinjem temu o prikrivanju broja obolelih po školama, to je „posao“ direktora…

  6. A zasto? Da se svi zarazimo i pomremo sto od korone sto od drugih bolesti dok krizni stab cuva rejting predsednika. Posle pljuju po narodu kako smo mi krivi jer smo isli u kafice koji rade!?!

  7. Ako ja zarazim decu onda ja plaćam njima lečenje.
    Da li će gospodin doktor platiti u mesto mene???
    Be razumem da najveći stručnjak u svoju struku čeka politiku !!!!!
    Ja moju decu neću slati u školu i tačka.

  8. Sin ide u treci razred – zarazena drugarica iz razreda, moja bivsa uciteljica sada predaje cetvrtacima – takodje zarazena, moja supruga – zarazena i izolovana, ostalo je da pazim na troje dece i suprugu, naravno i da radim, predpostavljam da sam i ja zarazen, znaci da ih saljem u skolu, ma bice zabavno, samo opusteno…

  9. Dr.kon,……….predomislila sam se ,
    Nemam komentar ,
    Pisuci kom.moja ljutnja se smanji .
    NECU !
    HOCU. da se borim za svoja prava ,za SVOJ ZIVOT.
    BUDIMO ODGOVORNI !

  10. Isti doktor je u martu rekao da daje ostavku na članstvo u kriznom štabu ako se ne zatvore škole. Tada se prešlo na on lajn nastavu. Doktor nije dao ostavku. Tada je bilo pedesetak, možda nešto više zaraženih. Sada je 3820! O čemu se radi doktore? Ne daje vam se ostavka?!

  11. Znači, čeka se totalni raspad sistema, da bi onda imali „opravdanje“ za pol. čas.

    Doktore Kon: Strože mere ne moraju da podrazumevaju policijski čas, vanredno stanje i duge cevi na ulici. Niti odlazak najstarijih u kupovinu u 4 sata! Dovoljno je privremeno zatvoriti mesta gde se najmanje pazi i najviše širi zaraza, kao što su noćni klubovi, splavovi i sl, a svi koji mogu da rade od kuće, čime će se izbeći i gužve u javnom prevozu. Nije logično ostaviti ugostiteljske objekte da rade, a građane moliti da u njih ne idu, jer onda imaju još veće gubitke.

    1. Gigatrend@
      Ovo su MERE ,USMERENE NA DOBROVOLJNO VAKCINISANJE .
      Od nas se ocekuje samo da ispruzimo ruku .
      Zbog toga kon ,bez imalo stida ,stoji na STUBU VLASTI SA MEDALJOM I CINOM.
      PROJEKAT MORA USPETI I CILJ SE MORA .OSTVARITI.

  12. Da li ovi uopste znaju da imamo i specijalne skole u koje idu deca sa smetnjama u razvoju?Da li i oni pored svih dijagnoza treba da krenu u ponedeljak u skolu i time ugroze vec ugrozeno zdravstveno stanje?Postoji li neko u tom kriznom stabu ,ministarstvu prosvete,zdravlja ili uopste u drzavi ko misli o takvoj deci?Izgleda ne postoji!

  13. Predlažem roditeljima da čije dete ne daj bože dobije koronu u školi ,tuži direktno ovog Kona,pa definitvno on nije normalan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.