Kon: Država da shvati da nema više vremena, pojedinac da izbegne zaražavanje

Ostavite komentar


  1. Doktor Konp rolazi kroz razlicite faze. U samom pocetku pandemije je priznao da zdravstveni sistem nije bio spreman i da mu je laknulo kada je video prvi avion sa pomoci iz Kine. Posle je nudio ostavku, pa su ga nekako „ubedili“ da se predomisli. Posle je kao strucnjak dozvolio da se zbog izbora ukine mere ogranicenja, pa se toliko opustio da je otisao na godisnji odmor. kada se vratio pokusao je da dodje do tacnih podataka za beograd i objavio ih, pa je posle to sve relativizovao samovoljno ili pod pritiskom. Ovih dana je jedini primio orden u sali sa praznim stolicama. Orden su zasluzili samo zdravstveni radnici koji su preminuli u borbi protiv virusa, nikako lekari clanovi Kriznog staba koji su u velikoj meri povladjivali politicarima. I kada se sve sabere i oduzme, doktoru Konu bi bilo bolje da istupi iz Kriznog staba, Mnogo njegovih mladjih kolega bi verovatno dalo veci doprinos.

    1. Dr.kon ,kada bi imao cast ,moral ,odgovornost,a ne pohlepu. dao bi ostavku,kao nesto najmanje cega bi se odrekao.
      Ovako je stavljen na stub srama .
      Njegov obraz mozeee mnogo toga da izdrzi.
      Dr.kon je ocit primer i promoter vlasti ,sta sve moze da se uradi za licnu korist ,ako si uz njih ( 2009g).
      Cak ni zdravlje nacije ga ne sprecava u njegovim ciljevima.

  2. Poput mnogih istorijskih replika iz naših filmova, obožavao sam i ovu, Mladena Delića:“Nema više vremena…!“ E, sad mi ju je Kon ogadio!

  3. Postovani doktore, pridrzavala sam se svih vasih mera pa me je ipak korona „ćapala“. Kako pojedinac moze izbeci zarazu? Da ostane u kuci dok epidemija ne prodje?

  4. Problem ove vlasti je što nema, slovima i brojem, NIKOGA od ugleda, ko bi se mogao obratiti sluđenom narodu i da ga ovaj posluša. Obraćanja, počev od predsednika države, pa do članova Kriznog štaba je kontraproduktivno.

  5. Da li ima ljudski k profesionalni integritet? Ako ima, ostavka i to neopoziva, a ako nema….neka priča i dalje i niko mu neće verovati

  6. Meni je nejasno kome se dr Kon obraca dajuci svoje misljenje, preko medija pomalo i panicno i to kao pojedinac. Ako je on jos uvek clan tog nazovi staba zbog cega to svoje misljen je, koje je ocigledno razlicito od zvanicnog “stabskog“ ne iznese na konferencijama staba? Ako se ne slaze sa ostalim clanovima staba treba da podnese ostavku jer ovako samo nanosi stetu unoseci ne;overenje medju gradjane.Kome je to i zbog cega cilj?

  7. Svih mu ordena predsednika doktore zatvorite kafice i kladionice!! A da ne smete… nista onda prdite.

  8. Tvrdim opet,neka zamene ovaj krizni štab i sigurno će narod sasvim drugačije da se ponaša,kako vam nije jasno, nevoli vas narod i radi sve kontra od onog što vi preporučujetete.

  9. Mnogo iritirate ,jer nas sve na perfidan nacin pravite budalama.
    Ako vlast ne shvata ,ZASTO UCESTVUJETE U OVOM CIRKUSU?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.