Kon: Narednih dana rast broja novoinficiranih u Beogradu, Kragujevcu pa i Valjevu

Ostavite komentar


  1. Mandrak ponovo prorice sudbinu. Necu ti nositi masku nikad. A zbog proricanja sudbine oko izbora i derbija-treba da ides u zatvor.

  2. Jel gleda u pasulj? Ne, nego ce polako filovati brojeve kao i do sada… Evo ova izjava je konkretan dokaz da to rade. Oni vec vide rast brojeva, i sada ga polako pustaju u javnost jer nema smisla da su svi oko nas crvena zona a mi ne.
    To je krivicno delo.

    1. Dragi dr Kon… više mi niste dragi.
      Branila sam vas kada su vas napadali,ali nažalost vidim da sam branila vesnika SNS a ne stručnjaka.Povuci ce, povraća mi se od vaših friziranih,proročkih prognoza.

  3. u uređenim državama zna se koliko je u kojoj zgradi inficirano Kovidom 19 u svakoj zgradi kaže:

    Kod nas je centralizovano obaveštavanje, muljaju tamo gde ne bi smeli, pa onda paušalno odvale u kojim gradovima šta očekuju, a nikako da čujemo u kom gradu, u kojoj opštini koliki je broj inficiranih. Zbog čega ne bi Beograđani, Novosađani, Kragujevčani, Nišlije, znali koliko inficiranih imaju u kojoj opštini? Zbog čega ne bi Kuršumlijčanin, Somborac, Negotinjanin ili bilo ko drugi znao na dnevnom nivou koliko je novoinficaranih?
    Kakvo je ovo obaveštavanje poreskih obveznika od strane države? Mi možemo savesno puniti državnu kasu, a kada je neophodno, država nas ne želi da informiše na dnevnom nivou koliko je novozaraženih na opštini u kojoj živimo, na opštini u kojoj radimo. Zbog čega je teško zbrinutim na državnom kazanu da budu profesionalci, odgovorni, da savesno rade svoj posao, nego uvek moraju sve da centralizuju i time nam ne pruže neophodne podatke koji bi doprineli našoj zaštiti?

  4. Kon je kazao da su retki slučajevi prenošenja virusa u samim školama.
    Ponovio je da je preporuka struke da „svuda, na svakom mestu“ treba nositi zaštitnu masku.

  5. Najveći izum i stručni patent, prvog epidemiologa, odmah iza @bil gejtsa, je nošenje maski? Dovoljno je samo poslušati i izpoštovati proroštvo i prognozu, stručnjaka za strah i paniku i sve se rešava bez ikakvih problema? Program i projekat se nastavlja po utvrđenom planu?

  6. Ovačl lik melje li melje budalaštine. Koloiko li ga plaća farmakomafija? Plasiranje neistina i stvaranje panike u javnosti predstavlja krivi;no delo.

  7. Prozorljiva baba Kona na tzv tv pinku. Dajte telefone da se uzivo jave gledaoci da im trevljava sudbinu !

  8. „Gostujući na televiziji Pink,,,“- samo ova rečenica je dovoljna da znamo koliko treba verovati ovom čoveku. Čovek od integriteta nikada ne bi pao tako nisko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.