Kon: Nisam video svoj lik u kampanji SNS

Društvenim mrežama juče kružio poster Srpske napredne stranke sa predsednikom Srbije i članovima Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Ne znam zašto se insistira na priči o posteru/plakatu kad se na fotografijama koje kruže društvenim mrežama lepo vidi da se radi o slikama sa naslovne strane časopisa „SNS Informator“ koji se verovatno deli širom Srbije, naravno u svrhu predizborne kampanje. Ovako im se daje mogućnost da kažu kako nemaju plakate, kako je to sve neistina itd., iako je u pitanju samo neprecizno preneta informacija. Istu stvar je osim vas uradio i Nedeljnik i ko zna ko još od nezavisnih medija čime ste se samo nepotrebno kompromitovali a oni jedva dočekali priliku da se time naslađuju.

  2. Ne znam gde se našao gospodin Kon ali znam da je ovim društvom zavladala neka opaka bolest. Naime svako ko javno ne ispolji mržnju prema Vučiću on nije samo prijatelj Vučića i SNS-a, već i neprijatelj ovih koji se poznaju po „lepoj“, autentičnoj i histeričnoj mržnji prema njemu. Tim ljudima je ta mržnja jedini smisao života. Prema tome dr. Kon može da se pravda koliko god hoće, po mišljenjju ove jadne i razbucane opozicije, „on je njihov zato što nije naš“?!

    1. Konacno neko lepo da kaze sustinu. Popularizacija histericne mrznje, jer su Srbi takav narod da moraju nekog ludo da mrze. Po stereotipu kreiranom 90-ih. Bice interesantno kad se obelodani odakle se ceo projekat finansira…

      1. Tviter vas zove botovska braćo… ostali ste nešto dužni tamo…man’te se Danasa više.

  3. Niste pažljivo gledali, potpukovniče u rezervi?
    – struko. Može lako da promakne ako se gleda kroz roze naočari gleda u zlatno doba, za našu decu.

  4. Haaaa..
    Ko priznaje pola mu se ( ne ) prasta.
    Al pola se i dodaje..
    Mene,a verujem,i mnoge druge hradjane si cak 2x zvali da potaju da li cu glasati za SNS…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.