Kon: Vanredno stanje za sada nije opcija

Ostavite komentar


  1. Krivična odgovornost za aferu tri miliona uništenih preskupih vakcina u vreme ptičjeg gripa je opcija? Čivek sa obrazom kao đon!!!

  2. polako kolega tek je pola oktobra bice … ko ce da vam radi u oovid bolnici ako ne uvedete radnu obavezu ? Ko ce rapidno da donosi odluke ako nema vanrednog stanja ? bice no sikiriki vi se ionako ne pitate nista tu.

  3. Dr Kone zar vi ne pogledate sta izjavljujete jer sem za danas za sve novine ste najavili vanredni stanje.Sta je tacno od tih vasih izjava

  4. Zbog nerazumnih , zbog kojih bi se uvecavao broj zarazenih bi se moralo uvesti vanredno stanje , ako bi oni postali svesni cele situacije i ako bi se drzali propisanih mera nikakvo uveodjenje vanrednog stanja ne bi ni bilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.