Narodna biblioteka „Jovan Popović“ raspisala je konkurs za literarnu nagradu „Đura Đukanov“. Nagrada se dodeljuje za najbolju zbirku pripovedaka autora mlađeg od 30 godina pisanu na srpskom jeziku, pod uslovom da rukopis prethodno nije bio objavljivan u celosti ili u delovima. Rok za dostavljanje rukopisa je 1.

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ raspisala je konkurs za literarnu nagradu „Đura Đukanov“. Nagrada se dodeljuje za najbolju zbirku pripovedaka autora mlađeg od 30 godina pisanu na srpskom jeziku, pod uslovom da rukopis prethodno nije bio objavljivan u celosti ili u delovima. Rok za dostavljanje rukopisa je 1. maj 2007. godine.
Rukopise slati isključivo u elektronskom formatu, na e-mail adresu: konkurs_DJUKANOVŽHOTMAIL.com ili poslati floppy ili CD na adresu: Narodna biblioteka „Jovan Popović“, Trg srpskih dobrovoljaca 57, 23300 Kikinda. Sa naznakom: Za literarni konkurs. Rukopise slati potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom stanovanja, telefonom i e-mailom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari