Koraks: Kako smo „mirili“ Miloševića i Holbruka

Naš karikaturista u razgovoru sa američkim ambasadorom Kristoferom Hilom uz prisećanje na važne istorijske momente ovekovečene na karikaturama iz devedesetih

Ostavite komentar


  1. Koraksić je živa legenda i nadam se da će to potrajati još dugo, dugo, dugo, godina. Živ nam bio Koraksiću. Ako se nečemu iskreno i od srca nasmejem, to su Vaše uvek aktuelne karikature.

  2. Jedna moja drugarica me je posetila u Nemackoj posle bombardovanja i izjavila na engleskom pred mojim prijateljima, Nemcima, kako nas je NATO precizno gadjao! Ima medju nama takvih, koji se osecaju kao gradjani sveta, njima ni bombe ne uspevaju da razbiju te iluzije.

  3. Veliku zahvalnost za održavanje mentalnog zdravlja duguju slobodnomisleći ljudi! Želim da nas još dugo uveseljava (često veselje bude i sa dobrom dozom gorčine) svojim bravuroznim karikaturama. Poštovanje, Gospodine Koraksiću!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.