Kostić: Pandemija korona virusa je ogolila svet

Ostavite komentar


  1. Baš sam se pitao pre neki dan, gde je ovaj čovek.
    Mogla je i morala njegova uloga u svemu ovom da bude mnogo važnija!

  2. Sinekurče, to je sve što imaš reći/uraditi!?

  3. Da li ce sapiens uspeti da nadje, i primeni, zlatni presek suprotnosti nakon poraza od nezivog virusa?

  4. Vazno je da je SANU dobro ususkana i da se vec osam godina izigrava mrtvog oposuma. Vazno je da je clanstvo SANU dobro, da podupuru AV u njegovoj borbi za demokratiju, postovanje zakona i izgadnju jakuh institucija. Jer oni su buducnost Srbije!

    1. Uvažena Sojka Ptico, nije razumljivo vaše generalno omalovažavanje cele SANU. Kažite bar jednu konkretnu anomaliju. Evo ja ću Vam pomoći. Ako cela SANU podržava AV, kako rekoste, za Pretsednika SANU niste u pravu. Setite se kako je Pretsedniku Vučiću „gurnuo klip u Kosovski točak” sa javnom izjavom u nevreme da je Kosovo izgubljena stvar, što je On proglasio kao pravo na lično mišljenje, a sutradan rano u jutro cela SANU se oglasila da podržava svog Pretsednika. Ali, nije to sve, ima toga Sojka moja, da ne poverujete, ali neću sada sve. Na primer, ako Vi kao obična Sojka odete u SANU i tražite da Vam daju Godišnjak za 2019., ili prethodnu godinu, da pročitate šta je SANU radila i uradila, pitaće Vas zašto Vam to treba, pa ako ocene da Vam to ne treba, i ako ste samo Sojka, kao što sam ja, oceniće da Vam to zaista ne treba i da to ne može svako da dobije. Tzv. Naučna tajna.

  5. Dobro, to što Ste nama poručili to ima prosečni umetnički domašaj. Nego,,, kažite Vi nešto naučno spasonosno protiv korone i to ne nama nego našem Pretsedniku Vučiću. Sardjujte sa Njim, budite mu od naučne koristi. A to, što se tiče Madjarskih piljarica, meni, a verujem i mnogima, to veoma prija, jer moja pok. Mama je Madjarica, ali ta Vaša jeftina opaska liči na šaljivu, a do šale nam sada baš i nije, Pretsedniče Srpske Akademije Nauka i Umetnosti.

    Objavite već jednom i moj komentar.

  6. objavite moj komentar, da vam se ne bi pripisao sarkazam na račun madjarskih piljarica, pružite tako priliku Pretsedniku SANU da bliže objasni i opravda svoju pomalo bljutavu izjavu. Ako nećete proslediću ga SNS-u i Vučiću i još nekima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.