Kovačević: MUP nije dužan da utvrđuje šta je posađeno na poljoprivrednim gazdinstvima

Ostavite komentar


  1. Sribija je zemlja u kojoj ni jedan organ kada od njega to zatrazite nije nadlezan ali zato gde oni zele nos da zabodu tamo su uvek nadlezni.
    Mora se napraviti javni registar nadleznosti da bi gradjani znali kome da se obrate i ko je odgovoran svojom nadleznoscu. Ako neki organ izdaje dokument za odobrenje necega, taj organ je valda duzan da to i kontrolise ili naplacuje samo gustinu kucanja na A4 formatu.

    1. Pa to i jeste cilj digitalizacije drustva,da se uvezu nenadlezni,koji redovno primaju plate i slamu mlate…!! A racun za sve , stigne kasnije ,nicim zasluzenom propascu drustva,a opstanu patrioti na grbaci nacije…

  2. E, pa? Ko je kriv? Niko od institucija drzave Srbije nije kriv. Taj film neprestano gledamo, narocito od kada su unapredjeni radikali na vlasti. I sta? Nikom nista. Narod ce to pozlatiti.

  3. I OVAJ JE NEKI „STRUČKNJAK“. A šta je dužnost policije: da štiti VIP decu dok banče po splavovima ili idu u privatne škole? Onda nemate ni prava da trkeljišete kola, ljude, stanove!

  4. Policija može da utvrdi činjenice i na osnovu:dojava,tračeva,operativnih saznanja,izviđanja,obaveštajnih podataka – pod pretpostavkom da se bavi svojim poslom.

  5. Kako to da negde imate operativna saznanja za 100-tinak stabljika, ili manje, a ovde nemate za nekoliko hiljada stabljika i koju „tonu“ sušene… Jel vam neko branio da imate operativna saznanja mnogo ranije?

  6. Gospodin Kovacevic treba da se pokrije usima…Sektorski policajac ako ne zna sta mu se dogadja na njegovom sektoru odgovornosti, treba da ide kuci…Posadi neko hektar – dva marihuane i niko ne zna, zakopa neko 300 buradi otrova i opet niko ne zna…Operativni rad je ravan NULI…Ovo saopstenje je pucanj iz prazne puske…Niko nije nadlezan, niko nije odgovoran, a rezultat nekoliko tona sveze marihuane…

  7. Da li je MUP dužan da otkriva tone i tone marihuane koja se pojavljuje na tržištu droge ,njen šverc i transport po celoj Evropi?Da li MUP ima saaznanja o švercu ulja marihuane sa oznakom „prizvedeno u Holandiji“ i šta je preduzeo da se nelegalna trgovina spreči?Da li u svom operativnom radu otkrivanja porekla droge Mup dolazi do zasada ?

  8. Nije MUP. Nije! On je samo zaduzen da nadzirava da slučajno ko ne pokvari poslovne i druge qkombinacije vlasti.

  9. Ludilu u Srb8ji nema kradja.Neko mora ugasiti Svetla u sludjenoj kalani koja se zove Srbija ili Smradija I reci Fajront.
    Sve institucije u pohedonce develop pladjamo I drximo na drzavni jaslama I apanazi u oni nas zajebavaju.Sut kara za sve.Sikter neradnici I siledzije.

  10. Ludilu u Srb8ji nema kradja.Neko mora ugasiti Svetla u sludjenoj kafani koja se zove Srbija ili Smradija I reci Fajront.
    Sve institucije I pojedinci koje plamo I drzimo na drzavni jaslama I apanaoni nas zajebavaju.Sut karta za sve.Sikter neradnici I siledzije.

  11. Hahahahahaha, koji spin! U SLO se gaji konoplja na malo more mesta. Znaci non stop inspekcije, testiranje i nadzor sta se gaji. Sa strane ministarstva unutarnjih poslova i ministarstva poljoprivrede, naravno.

  12. U Avganistanu vojska spaljuje zasade maka, kod nas ih policija cuva dok neko slucajno ne naleti ili se ukaze potreba da se saplete suparnicki klan. E tu je sva sustina „nadleznosti“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.