Kovačević: Od televizija sa nacionalnom frekvencijom RTS je najobjektivniji (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Ta nasa devojka je i jedina koju ZVANICNO mi placamo. I to bas onako lepo, iako je gazda obacao (tu ide ono ludom radovanje), kako ce ukinuti pretplatu. Za vreme „zutih“ si mogao ukinuti placanje za objekte u kojima ne zive ljudi, ili se ne koriste, ali nas neverovatni nam je cak i to onemogucio.

  1. To valjda u prevodu znači, da najmanje lažu – što i nije neka dobra vest. O tome da nekih događaja nema u vestima RTS-a, pa nije ni bitno?!

  2. Gospodja Kovacevic je u pravu. Pink i ostali su daleko od televizije a kamo li od objektivnosti. Vuciceve debate sa desetoricom iz opozicije, mogu se samo odrzati na RTSu.Jedino RTS dozvoljava naprednjacima poput Martinovica&co da mogu da pricaju preko opozicinog pretstavnika. Ja mislim da se doticna drzi muzickog programa mnogo joj bolje ide.

  3. Objektivni PŠBBFFFF, Postali ste stranačka TB stranke na vlasti, njihov propagandni servis. Da ne moram nebih vam dao ni dinar pretplate.

  4. ovo me podseća na onu „Od svih hitlerovih ministara Albert Šper je bio najobjektivniji“ : )
    Alo objektivna, gde ti je emisija ? Trenutno ne postoji ni jedna emisija na RTS gde je politika tema. Toliko o perfidnoj ulozi RTS-a u ovoj diktaturi.

  5. Direktor, urednik, autor emisije…, BOT?
    Dobro, je zaštitila svoju poziciju na JMU RTS…, i zaštitila svoje potencijale kao novinar…, nije Kovačevićeva isto što i Sarapa…, zar treba da se dokazuje u 55-oj godini, poput Jelene Obućine, da mora da krene od početka, i da N1 tv bude nakakvo rešenje za profesionalnu karijeru…
    Čuvaj se ti nama Olja…, ipak si jedan od najboljih tv produkata čuvenog Aleksandra Tijanića.
    Proći će i ovo….

  6. A sa jakom konkurencijom ste našli da se poredite gđo Kovačević, zaista, možda ste i od severnokorejske nacionalne TV objektivniji, ko zna?

  7. Tezom da je vreme da konačno žena dođe na čelo RTS-a, a misli na sebe dakako, O.K. potvrđuje belodano da pripada grupi žena koja profitira na osnovu svog pola i vešto koristi ovo vreme. Taj sloj žena iz višeg socijalnog sloja debelo parazitira na „osnaživanju žena“ i celoj toj tzv.rodnoj ideologiji. dok ih nije briga za nevolje koje tište obične žene. Taj sloj žena veoma doprinosi i propadanju društva jer kada se sabere moše se videti da njih npr.50 ima ukupno troje ili četvoro dece, one dakle i skoro da nisu žene u pravom smislu, već samo manipulišu time.

  8. Baš rti hvala , Medena. Meni ne bi ni u ludilu palo na pamet da je RTS naobjektivnija TV (možda zato što je nikad ne gledam), ali srećom imam tebe, da mi otvoriš oči!

  9. Ona namerno menja teze? Najobjektivnija je komparacija od objektivna. To znaci da su sve televizije sa nacionalnom frekvencim objektivne ali je, eto RTS najobjektivnija. Trebalo je dakaze najmanje neobjektivna televizija sa nacionalnom frekvencom. No to nikako nijepohvalno zato sto je javni medijski seevis Srbije koji placaju svi gradjani Srbije pa je neobjektivnost nenormalna.

  10. Gorko se nasmejao.
    Videli smo i culi vaseg Borka Stefanovica u Skupstini.
    Pre toga lopova koji ponovo postade gospodin.
    A nema sefa RTS – a,cak ga ni tzv.opozicija ne pominje.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.