U Kragujevcu kamion cisterna skliznuo sa kolovoza: Iscurelo malo tečnog azota, bez opasnosti po zdravlje ljudi 1Foto: V. G.

Saobraćaj u Ulici Radoja Domanovića u Kragujevcu zaustavljen je u smeru prema Erdogliji jer je kamion cisterna skliznuo sa kolovoza.

Prema informacijama sa terena radi se o kamionu koji je prevozio azot. Vozač je zbog kvara na alnaseru zaustavio kamion, a očevici kažu da je iz njega iscurelo malo tečnog azota.

Načelnik Uprave za vanredne situacije Kragujevac Zoran Kočović istakao je za jedan kragujevački portal da je kamion zaista prevozio azot, ali da su pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice utvrdili da ne postoji opasnost od curenja ovog gasa.

Iz MUP-a su za Danas potvrdili da nema nekontrolisanog curenja azota i da pripadnici policije i Vatrogasno spasilačke jedinice dežuraju na licu mesta dok ne stigne šleper da odveze cisternu.

Reporterki Danasa su policajci koji obezbeđuju kamion, takođe,  rekli da ne postoji opasnost za zdravlje ljudi, odnosno da se kamion pokvario i da oni obezbeđuju lokaciju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari