Kragujevac: Rekonstruisana fiskulturna sala u TUŠ “Toza Dragović” 1Foto: Grad Kragujevac

U Turističko-ugostiteljskoj školi “Toza Dragović” u Kragujevcu danas su završeni radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale.

Vrednost radova je 660.000 dinara, są PDV-om, a po rečima člana Gradskog veća za sport Predraga Stevovića, to je prva sala koja je rekonstruisana u ovoj godini.

– Ovo je šesta fiskulturna sala koja je rekonstruisana sredstvima iz budžeta grada Kragujevca. U parketu su postojale rupe, koje su bile zalepljene trakom, a sada su osim hoblovanja i lakiranja parket , zamenjene pročice i urađeni svi neophodni radovi da bi učenici i profesori dobili savremene i bezbedne uslove za izvođenje nastave fizičkog, rekao je Stevović.

On je najavio rekonstrukciju fiskulturne sale i u OŠ “Stanislav Sremčević”, kao i projekte uređenja i održavanja igrališta i terena za male sportove na otvorenom.

Direktor TUŠ “Toza Dragović” Ivica Miljković kaže da je pre nešto manje od desetak godina u sali sređen plafon, zamenjeno osvetljenje i stolarija, a da su rekonstrukcijom parketa, škola i učenici dobili adekvatan prostor za izvođenje fiskulturne nastave.

Više vesti iz ovog grada čitajte u posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari