Kragujevačke novine: Direktor gradskog komunalnog nezakonito u fotelji

Ostavite komentar


  1. I posle godina ovolikog sudjenja oni ce ispuniti član zakona tj uslov 3 godine radnog iskustva i opet biti direktori istih firmi i sta – tresla se gora rodio se mis! Nego koliko je slatka dir fotelja sve ex direktori privatno tuže …

    1. Pa nece biti bas tako. Iz neprava ne proizilazi pravo. Skupstina grada ce morati da ih razresi, a posledice ce biti velike. Verovatno ima mnogo ostecenih odlukama ovih nelegalnih i protivzakonito izabranih direktora. Naravno da oni nisu krivi zato sto su tu gde jesu. Ali neko mora biti kriv, a to je sigurno komisija koja je odlucivala o kandidaturama i pre svih gradonacelnik Radomir Nikolic koji je naredio komisiji da prekrsi zakon.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.