Kramon o požaru na deponiji: Strašno je, neophodno je da se otpad razvrstava (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Otpad je trebalo na vreme tretirati ekološki ,medjutim u Bg se nagomilala nevidjena kolicina djubreta i još se skuplja iz okoline.Samo odlucnom akcijom može se to zaustaviti.

  2. Strasno da,moram da kažem da Beograd nije jedini na žalost po manjim varosicama gore …tinjaju deponije smeca po 10-15 godina …
    Odzaci pokraj Sombora .
    Nadležni nemaju “mehanizaciju”
    I tako eto 10-15 godina.

  3. majstori, pa mislite da je to način da pobedite na izvorima (ili makar osvojite neke glasove)? Viola Fon Kramon? Svaka čast. brilijantna taktika da Vučić zauvek vlada!

  4. Evo gosođo, odrđite predavanje Vesiću kako otpad treba da se razvrstava i reciklira. Možda nešto i nauči…

  5. Stvarno se ne razumem u deponije i da li je spalionica dobro rešenje ili ne. Nemam ništa protiv toga što NDBG pokreće ovu temu, jer su to mladi i novi ljudi, pa ih podržavam u tome. Problem je opozicija koja je bila na vlasti, duže nego sadašnja vlast, a da nije ništa uradila na toj deponiji, pa ni tu spalionicu. Generalno, u Srbiji se do 2014-2015 slabo šta radilo, još od osamdesetih. Ne može se za 5-6 godina nafoknaditi nešto što je bilo zapostavljeno 30-40 godina, jer nema ni toliko novca, a treba i vremena. To je valjda svima jasno, pa i bojkot opoziciji, koja gura te teme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.