KRIK: Belivuk u iskazu naveo da mu je Vučić tražio razne usluge

Ostavite komentar


  1. Kolariću, Paniću,
    pletemo se samiću.
    Sami sebe zaplićemo,
    sami sebe otplićemo!

    Kokice su tu, večeras igra Partizan, šou mora da teče i dalje!

  2. Ni reč o Nebojši iz Beograda, Nediću, Vučkoviću.
    Pikanterija o Hrkalovićevoj i par novih dramskih situacija.
    Dovoljno za novu sezonu.

  3. KRIK je pozvao predsednika Vučića za komentar, a njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević rekla nam je da on neće davati izjave o ovome dok je istraga u toku.
    A one fotografije sto je Vulin u ime AV objavljivao na TV nisu bile deo istrage u toku? Ni druzenje sina Vucicevog sa istima? Pa ono prisluskivanje navodno telefona koji je vodio toboze do kriminalnih grupa, ili nije ?

  4. Sve i da su se poznavali, onakvi zlocini i klanja su vidjeni samo u ratnim uslovima tago da mi je strasno da uopste sme da progovori ovaj ubica pre svega.

  5. Ne znam kakva je korelacija ovr izjave i zlocina koji su takvi da nema opravdanja ni za koga od njih!

  6. Uopšte ne sumnjam u to! Jasno je da je bio izvršilac! Za to AV i nastoji da utiče na sudjenje, što je nedopustivo! Ovo bi mogao biti početak kraja Prvorodjenog i nazadnjaka.

  7. Nije valjda da gospoda i KRIKA misle da du građani Srbije Dečiji Vrtić da nam serviraju pričice.

  8. Ne znam kakva je korelacija ove izjave i zlocina koji su takvi da nema opravdanja ni za koga od njih!

  9. Mogu da lazu koliko hoce svi znamo kakve su monsteuozne zlocine pocinili

  10. kaže Suzana da predsednik neće komentarisati dok je istraga u toku. Neće, on će samo organizovati tv emisije uživo sa dokazima iz istrage..

  11. Gora se neprestalno trese,misevi se radjaju i postaju pacovi koji se glodju.Ne moze normalan narod da zivi u miru…Kao i sve afere do sad i ova ce biti zamazana i zataskana a zakoni ce se iskljucivo primenjivati na sirotinji i smrtnicima,Za pacove,pardon,elitu ne vazi.Rmbaj sirotinjo,zaradi parce leba u znoju lica svog i placaj globe,umiri polako u mukama,neka ti piju krv i neka ti se keze u lice bitange koje gledas godinama na televiziji,neka ti pevaju labudovu pesmu…Radjaj decu da te zamene kao roba kad ne budes vise nizasta,posle gledaj kako ti deca robuju i tako u nedogled…

  12. zato Vulin na hit tvitu stalno ponavlja da oni lazu , da im ne treba verovati…

  13. Bilo bi lepo da se suđenje prenosi na nekom tv-u, bilo bi zanimljivo sve to čuti u živom programu, verovatno i dosta gledano pa samim tim i profitabilno poput zadruge ili tako nešto 😉

  14. Ma ne,
    nije moguće,
    Vučić je svečano izjavio da je spreman čak i za – poligraf.

  15. Covek koji ima hiljade policajaca i vojnika koji skaču na mig traži pomoć i uslugu od Belivuka ljudi uozbiljiti se a Krik me uverio da ovde nema života sve je laz

  16. Sto se taxi štrajka tiče tako je,trebala je da se zatvori obilaznica oko Beograda,postoji grupa taksista koja nije htela štrajkom da maltretira gradjane koje voze međutim nažalost taj štrajk je otkazan a napredni taxi predstavnici su organizovali novi koji je 15dana maltretirao Beogradjane.pozdrav od taksiste

  17. Pod hitno moramo da Srbija postane pravna država. Vreme je da svi iz klanova Belivuka padnu, vreme je da se hapse svi tajkuni, kao i da se istraži ko je još tu sve umešan. Vreem ej da Vučić da sam pokrene da Srbija ima pravni sistem. Srbija mora da bude jaka i stabilna, ali i da ima vladavinu prava.

  18. Najtragicniji je onaj deo javnosti koji navija da „Vucko„ sredi bandu… Cekaj bre, gde zive, koje su godiste… Kod koga su radili lobotomiju…

  19. Reaguju Tadić, Lutovac, Vuletić, sve poštenjačine. Prva dvojica bi u DS-u bili kafe kuvarice da nije bilo sprege države sa zemuncima i njihove naplate dugova. Ovaj treći nije vredan pomena, posle Zeke i Bjeke možemo samo da zamislimo u kakvom se društvu našao. Lizao se sa navijačima, a sad naprasno ništa ne zna i izdaje prostor Vučićevom finansijeru, a da to uprava ne zna. Dve tetke i jedna ljiga, sjajno društvo.

  20. Sanaće se da li istinu gobori precednik A.V. ili Velja nevolja? A jedno znam da je Velja nevolja reko jedan deo istine a to je da Belovuk radi za vlast i da je lako poklopiti nas glupi narod lažima o nevinsti, lako je igrati u dva tima!
    Savet Velju nevolju i Alekdsandra Vučića i ostale na detektor laži jer tako možemo doći do istine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.