KRIK: Kosmajcu vraćena imovina i novac za jemstvo

Ostavite komentar


  1. Ko ce platiti sutske troskove i ostetu G. Kosmajcu gradani Srbije ili Vucic koji je potstrekivao tuzilastvo na hapsenje Sledeca vlast koja doce sve bi to trebalo da naplati i isplato od tih sto sve znaju a imaju samo politicku odgovornost ili bolje reci nikakvu

  2. reći? Prvo sam se slatko nasmejala, zatim se razbesnela, jer ćemo mi gradjani već ojadjeni na bezbroj načina, morati da platimo marketinške igranke AV i njegove klike. Hajde botovi, kada već danima visite na ovom portalu da vas čujemo. recite nešto smisleno. odbranite vašeg vodju, koji uporno priča o nekakvoj mržnji prema njemu, a on MRZI ovaj narod, tačnije vas njegove glasače i botove prezire, jer je svestan kakve ste gnjide a gradjane, koji razmišljaju svojom glavom MRZI.

    1. Nemoj se sekirati,nego gledaj kako da pališ iz zemlje!Da li si mlada,udata,sa decom ili ne,da li imaš 100 godina,nema veze.Beži i ne vraćaj se.Serbistan je stisnuo dugme za samouništenje..

  3. Ko je, bre, ovde (da budem do kraja blag) uvrnut? Dokle će AV da nas drži taocima sopstvenih uvrnutih maštarija, lagarija i devijacija u mišljenju? Kad već on hoda po plafonu, moramo li i mi da krenemo uza zid da mu se priružimo? Psihijatri, oglasite se, konačno? Dosta kukavičluka. Ako nećete njega, lečite nas. Zašto vas plaćamo?

  4. Veoma perfidan nacin da se od doticnog gospodina naplati reket. On se oprao od blata i nikom nista svi zadovoljni. Nece on ni traziti pare za lezarinu…

  5. Hoce li sada Aleksandar Vucic snositi bilo kakve konsekvence za teske uvrede upucene na racun uzornog gradjanina Kosmajca?Cekam da se i ovim povodom oglase nadlezna ministarstva,ali sto rekao nas narod u njihovom dvoristu ne raste travka stiskavac.Vazno je da se bucka pa ako se neki som upeca dobro je.

  6. Vucic optuzuje a brat njegov uzima novac od Kosmajca da bude na slobodi…Uhodana taktika reketiranja.

  7. Nema nama spasa.Turci su nas gazili 500 godina ali nas nisu unazadili ni ekonomski ni moralno kao ovi napredni danas..

  8. “ niko BRE ime ne sme da mu izgovori!!!“ secam se tih reci AV kad je hapsio Kosmajca!

  9. Jel zna neko koliko je za poslednjih pet godina drzava srbija platila za pogresne presude, i nikom nista, i to ce isplivati kad tad ali bice kasno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.