Krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja na splavu u Smederevu 1Foto: Shutterstock/CC7

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu dalo saglasnost za zadržavanje S. P. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u noći između 22. i 23. decembra 2023. godine, oko tri sata na splavu „Maksimus“ u Smederevu, nakon kraće vrbalne rasprave oštećenom M. M. (25) najpre zadao više udaraca zatvorenim šakama u predelu glave i tela, a potom i udarac nogom u predelu šake desne ruke, nanevši mu tom prilikom tešku telesnu povredu u vidu preloma kostiju šake.

Takođe i da je oštećenom D. S. (29) koji je imao nameru da razdvoji osumnjičenog i prvooštećenog naneo više udraca u predelu glave i tela, od kojih je drugooštećeni zadobio lake telesne povrede u vidu kontuzija lica, saopštilo je Osnovno javno tužlaštvo u Smederevu.

U dosadašnjem toku postupka izvršen je uviđaj, a osumnjičeni će u toku današnjeg dana uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem javnom tužiocu radi saslušanja, nakon čega će biti ispitano postojanje razloga za podnošenje predloga za određivanje pritvora, navelo je tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari