Selo Krnješevci u staropazovačkoj opštini je jedino mesto koje nije bilo gasifikovano. Pre nekoliko dana i ovde su otpočeli radovi na gasifikaciji sela, što ima veliki značaj, kako je rekao predsednik opštine Goran Jovićne samo za domaćinstva nego i za industrijsku zonu u ovom mestu.

Predsednik opštine je tom prilikom najavio i proširenje puta kroz ovo selo i susednu Vojku, kako bi saobraćaj bolje funkcionisao i do industrijske zone. Radove na gasifikaciji Krnješevaca izvodi Konzorcijum Feromont iz Stare Pazove.

Svečano obeleživši početak radova, direktor Feromonta Mirko Terzićizjavio je da ovaj Konzorcijum ostvarujući plan gasifikacije aktivno učestvuje u razvoju opštine, u celini angažujući svoje stručne, finansijske i tehničke potencijale.

– Početkom ovih radova započinje poslednja faza u izgradnji gasovoda na distributivnom području opštine Stara Pazova – rekao je Terzići dodao da će izgradnjom ovog gasovoda gas stići do velikih industrijskih potrošača. On je obećao da će do početka sledeće grejne sezone gasovodna mreža biti u potpunosti završena i da će, sem industrije, građani Krnješevaca moći da koriste gas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari