Kuburović: Ispitivanje porekla imovine ne samo političara može da zatraži svaki građanin

Ostavite komentar


  1. „Ministarko“, gde ti je Zagorka Dolovac!? Zasto je uzbunjivac pritvoren!? Zasto nema snimaka ubistva Olivera Ivanovica i zene na naplatnoj rampi?! Zasto otac ministra policije proizvodi i trguje oruzjem? Zasto Predsednik Republike stiti kriminalce i ne prijavljuje kriminalne radnje za koje sigurno zna da postoje i to u njegovom najblizem okruzenju a i sam ih pravi!? Ko je Rusio Savamalu!? Zasto se kriju ugovori!? Zasto se kriminal proglasava drzavnom i vojnom tajnom!? Zar te nije sramota sto si clan bande koja svaki dan unistava Srbiju!?

  2. Hajde da ne budem hejter pa da zamislim da će zakon biti dobar, ili relativno dobar, ma šta to značilo. Ali moram da budem hejter kad pomislim na primenu zakona. Biće, kao i mnogi naši drugi zakoni selektivan, podložan tumačenju tipa „kako kome odgovara“, procedure sprovođenja dugačke do zastarevanja. Hoće li se zakon odnositi samo na tajkune iz opozicije? Hoće li i kolega Vulin biti pod udarom tog zakona? Ili mislite da će svi vaši prolaziti kao Jutka, uslovno? Milošević potpisivao svojevremeno ono za izručenje Haškom tribunalu, ni u snu se nije nadao da će se to odnositi i na njega. Pazite šta radite, može vam se o glavu obiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.