Kvadrati u Makišu važniji od zdravlja Beograđana

Odbornici Skupštine Beograda juče na brzinu usvojili Plan detaljne regulacije za područje vodoizvorišta gde će graditi stambeno naselje

Ostavite komentar


  1. Nisam pravnik zato pitam STRUKU: moze li da se raspiše referendum i da se izmeni gradska vlast pa da se rešimo ovih trovača?

    1. Ima jedan mali problem. Vlast je ta koja raspisuje referendum. Jedini referendum koji raspisuju samosvesni građani je javni građanski protest, na ulici (ili na izborima ako do tada sve nije kasno).

  2. Beogradjani su u dubokom zimskom snu a zima tek je pocela,i kao da ih ne zanima sta se desava sa njihovim gradom kojeg Goran Vesic sa svojim poslusnicima polako ali sigurno u svakom smislu devastira.Gospodin da ga tako nazovem nekada clan DS-a a sada SNS-a u nameri da pokaze svoju odanost SNS-u i strankama na vlasti i da nekim njenim clanovima ucini neku korist, koristi i vas i nas Beograd i svim silama se trudi da pogresnim resenjima u gradu Beogradu istu pokaze.Makis je jedan od nekoliko primera i stanovnici Beograda ne smeju da cute i dozvole da se prljavi planovi Gorana Vesica i njegovih poslusnika ostvare, da im oduzme vodu a zdrav vazduh su im on i nesposobna vlast koja vodi drzavu Srbiju, kojoj i on pripada, vec oduzeli.Apel Beogradjanima je da se probude i stanu u odbranu Makisa ako treba i svojim telima a mi koji ne zivimo u Beogradu a stalo nam je do njega cemo doci u Beograd i pridruziti se njima.Dosta je bilo unistavanja Beograda i nesposobnog Vesica i njegove poslusnike treba na prestojecim izborima smeniti i postaviti garnituru koja ce voleti Beograd i voditi ga kako treba, za razliku od ove koja ga svakim danom sve vise i vise unistava.Beogradjani probudite se i branite Makis i Beograd.

  3. bilo bi dobro napraviti spomen ploču sa imenima i prezimenima odbornika koji su glasali za gradnju na makišu i postaviti je javno da se zauvek zna ko je odgovoran ukoliko jednog dana moramo da kupujemo flaširanu vdu za piće.

  4. Beograđani dišu na škrge, al može i gore… Uskoro će nam cevima reći blato, al uvek može i gore…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.