Labanove pretnje prolaze nekažnjeno

Godinu dana pre incidenta sa partijskim kolegom, gradonačelnik Subotice brutalno pretio članovima SRS-a

Ostavite komentar


  1. Hajde da vam i ja dam 200 eura pa da ovome bar jednom izvestite pošteno od početka do kraja,koliko i iz koga razloga je Polovina ucenjivao većinu članova gradskog veća, eno i Beli sprema 200 eura.

  2. AV je proglasio celokupnu opoziciju urinirane partije zbog reci glumca koji ustvari nije clan ni jedne opozicione partije te shodno tome je mnogo prikladnije nazvati SNS partija "cupajuci grkljana" dok god je Bogdan Laban funkcioner ili uopste clan te stranke. Treba takodje javiti hitno Mekalisteru da je za vreme zadnjeg boravka u Srbiji posetio centralu stranke "cupajuci grkljana" i takodje Hrvatskoj i Bosni da im u posetu dolazi predsednik Srbije koji je i predsednik stranke "cupajuci grkljana"
    Da ljudi stvarno znaju ko im dolazi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.