Rambo Amadeus (Antonije Pušić)Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lejla Kašić, producentkinja emisije „Dnevnica“ koja je putem Instagrama optužila crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje, ponovila je za portal nova.rs da se uznemiravanje desilo, da ju je muzičar neprimereno dodirivao i da su o svemu obavešteni nadležni organi.

„U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju – znaju tok događaja i trenutak u kom je eksalirao. Reč je o neprimerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom delu tela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog“, rekla je producentkinja za Nova.rs.

On je dodala da je rekacija UNICEF-a, čiji je Pušić ambasador, a koji je odlučio da prekine saradnju sa njim, opravdana.

„Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz UNICEF-a, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj devojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjam na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo sprečiti velike tragedije, tragedija na nivu silovanja ili femicida.“

Danas je prethodnih dana pokušao da dobije Ramba Amadeusa. On je juče rekao da će se obratiti preko svog Fejsbuk naloga ali se to još nije desilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari