Lekarima pretio pištoljem 1Foto: Stefana Savić

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković rekao je danas da je policija rano jutros oko pet sati dobila prijavu iz leskovačke bolnice da mladja muška osoba, kako kaže, navodno preti pištoljem dezurnima u Urgentnom centru i da je ta osoba privedena.

On je rekao da druge detalje ne može da kaže dok se ne završE uviđaj i istraga, koja je u toku. Zdravković je , na naše pitanje da li policija ima registrovanu tuču ispred diskoteke „Safir“ , posle koje je ovaj muškarac došao u Urgentni centra da mu saniraju povrede, rekao da „ne zna“ da li je dogadja u bolnici povezan sa tučom.

Direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević je rekao za FoNet da su zapoleni u Urgentnom centru te bolnice rano jutrs obavestili da im je muška osoba stara oko 35 godina, pretila pištoljem, pošto su mu sanirali povrede nosne kosti za koje im je preneo da ih je zadobio u tuči ispred diskoteke „Safir.

„On je tražio da ga pregleda i otorinolaringolog a dežurno medicinsko osoblje mu je objasnilo da lekari te specijalnosti ne dežuraju non-stop i da je lekar pozvan da dodje od kuće. Posle toga on je izvadio pištolj a lekari i medicinsko osoblje su uspeli da pobegne“, rekao je Dimitrijević.

On je dodao da i sam očekuje dodatne informacije od policije o ovom incidentu koji je Veoma uznemirio zaposlene u bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari