Lekić: Svetlana Ražnatović „uspela“ da skine sa Jutjuba emisiju o sebi

Ostavite komentar


  1. Sve cestitke autoru Slavisi Lekicu,njegovoj istrajnosti i rodoljublju.

  2. Podrska i te kakva samo napred,svaka cast!
    Lepo neka se napravi projekcija na nekom trgupa neka ljudi gledaju .

  3. Verujem da će emisija opet biti na Jutjubu, ovo je u stvari bio Cecin pokušaj da (ako može) sakrije sve loše što je njen muž učinio ovom narodu, jer istina uvek boli!

  4. Kriminalce i shljam treba javno obeleziti i pokazati sta su sve radili. A ako se stide, nisu trebali to da rade. Samo cinjenice i hrabro napred!

  5. Ljudi, profesionalni I nezavisni novinari, vi ste heroji ovog zlog doba, istrajte i radite svoj casni posao a to je istina o svakom segmentu u drustvu, nema zasticenih!! Neka vas sve pravdoljubive dragi Bog cuva a mi mali I obicni zauvek zahvalni!!

  6. Trebalo bi da snimite žešći dokumentarac jer je ovaj bio preblag. Za primitivan narod ovo moze znaciti glorifikacija. Stop glorifikaciji talogu drustva koje umesto da bude sankcionisan, promovise se i medijski eksponira kroz lazan sjaj i to intenzivno!

  7. Skidanje sa Jutjub-a je još bolja „reklama“ za ovaj serijal.Dajte novu emisiju pa idemo na 5 miliona pregleda!!!(za par dana).

  8. Podrška svima kiji su učestvovali u pravljenju serijala! Bandite treba ganjati na sve moguće i nemoguće načine!

  9. I šta će promeniti ta emisija čak i da je vidi 2 miliona Srba? Ceca je šljam, ali i Slaviša Lekić je šljamčić

  10. Ne bi to bilo nista strašno da je autor objektivan. Ovaj dokumentarac je sve samo ne objektivan. Pominju se ratni zločini, Ceca se naziva pogrdnim imenima … To nije novinarstvo. Ako se radi dokumentarac onda on treba da se pridržava samo činjenica a da gledalac iz konteksta izvuče svoje mišljenje. A ja dok gledam dokumentarac osećam samo pakost i zlobu

  11. Koliko li je od tih pola miliona gledalo iz dijaspore, delom i zbog dela i lika pomenute estradne zvezde, pitam se. Ja sam jedan od njih.

  12. Meni se cini da bi bilo bitno da Ceca navede doslovno sta u prikazanom serijalu nije tacno odnosno da li je nesto izmisljeno i lazno. Onda ima osnova za sud i sl. A ako je sve istina onda nije jasno kako neko moze kroz toboznju zastite lika zabraniti iznosenje istine.

  13. Konacno da neko objavi istinu o zeni kriminalcu i njenom muzu. Sramota je, da se svakodnevno u stampi velicaju ona, cerka, sin sa kriminalnom biografijom. I nikada nijedan negativan komentar ne objavi. Bravo za autore, te emisije.

  14. Džaba. Na N1 može da se vrati 7 dana unazad, taman da pogledaju oni koji nisu stigli. I koja je ona faktor da upravlja YouTube mrežom? Previše je veličate, ona je pevaljka koja je bila udata za kriminalca i to je sav njen domet. To što se druži sa Palmom i Dačićem i što veliča Vučića, samo dokazuje koji su oni milje.

  15. Samo napred!
    Neka saznaju mladi istinu o nekom kome su se divili. Lazni mit o „srpskoj majci“ I „srpskim junacima“ ne sme da ostane skriven!

  16. Neko je imao ODLIČAN predlog:
    Emisija o Srđanu, jer nije „zaštitio“ ime, žig i “ i svoja dela „, te bi se tu, htela-ne htela“provukla i priča o delu života sa „velikom zvezdom“ turbo-folka.

  17. Podrska Slavisi Lekicu i njegovom timu! Dopao mi se komentar „napravicemo drugu emisiju“! Imam konkretan predlog…Obavezno emisija treba da sadrzi nezaboravan deo iz filma „Turneja“ u kome se zarobljenik primorava da peva „Kukavicu“! I jos…… Ima mnogo toga…..Hvala autorima na podsecanju!

  18. Svaka pohvala ekipi serijala i želja da do naše svesti dopre misao ovakvih serijala….Hvala i podrška pravim profesionalnim novinarima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.