Leskovac, Vranje, Obrenovac i Svilajnac raspisali konkurse za medijske projekte 1foto FoNet/Velimir Ilić

Gradovi Leskovac i Vranje, beogradska opština Obrenovac i Opština Svilajnac raspisali su konkurse za sufinansiranje medijskih projekata za ovu godinu, objavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).

 

Leskovac je za medijske sadržaje izdvojio najviše, ukupno 50 miliona dinara, iz budžeta Grada Vranja za sufinansiranje medijskih sadržaja opredeljeno je 30 miliona dinara, Obrenovac je izdvojio sedam milona i 350 hiljada dinara, a Svilajnac ja za ovu svrhu obezbedio sedam miliona dinara.

Kako je naveo UNS, Leskovac po projektu dodeljuje najmanje 250 hiljada, a najviše 15 miliona dinara, dok je u Vranju najniži iznos za koji se može konkurisati 100 hiljada, a najviši 12 miliona dinara.

Beogradska opština Obrenovac je ukupan iznos za sufinansiranje medijskih projekata od sedam miliona 350 hiljada dinara podelila na dva dela, pa je za sufinansiranje štampanih, onlajn i radijskih projekata izdvojeno dva miliona 325 hiljada dinara, a za televizijske sadržaje ostatak od pet miliona dinara.

Najniži iznos za koji se može konkurisati za proizvodnju medijskih sadržaja u štampanim i onlajn medijima i na radiju je 200 hiljada dinara, a najviši je 900 hiljada dinara.

Za televizijske sadržaje najniži iznos je 300 hiljada, a najviši je četiri miliona dinara.

Najniži iznos sredstava za koji se može konkurisati u Svilajnicu je 40 hiljada, a najviši je šest miliona dinara.

Dodatne informacije za prijavu na konkurse nalaze se u rubrici „Medijski konkursi“ na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) i na zvaničnim sajtovima ovih gradova i opština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari