Lider DPK poziva EU, SAD I NATO da hitno reaguju zbog situacije na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Baš hoće. Amerika proletos htela da napusti Bondstil, da nije bilo Vučića, otišli bi. Srbija samo treba da se naoruža i kad naprave sledeću provokaciju uđe u Prištinu. A SAD, NATO i EU ostaviće ih kad se najmanje budu nadali. Strateški rat sa Rusima, da ih oslabe preko tuđih leđa propao je u Ukrajini i C. Gori i SAD ssda samo jede svoju ušteđevinu.

  2. Bože sačuvaj prljavštine i takvog naroda i tog plemenskog divljastva ! Nikom nije do zore gorela pa nece ni vama a samo zavisi dokle cete imati baterija u satu.

  3. Zašto vi ne reagijete? Sami ste došli na sever a sada tražite pomoć od NATO i SAD . Nema tu pomoći već su se izjasnili, nema više te sile koja bi bila protiv Srbije, oni se raspadaju a vi ste sami.
    Najbolje vam je da idete što dalje od KiM.

  4. Чачкате мечку, а онда тражите помоћ од других да вас бране. Још један показатељ вашега јунаштва. Појешћемо вас за доручак, а до ручка ћемо стићи до Драча шуге шиптарске.

  5. Zasto bi reagovali EU, SAD i NATO? Zar Albanci nemaju „vojsku“, zar nisu „sila“? Ili se to svodi samo na izivljavanje nad nenaoruzanim Srbima i civilima koje prebijaju i udaraju kundacima i to po deset njih na po jednog??

  6. Koji ste vi bolesnici sto zelite opet da se ratuje imate li vi pametnija posla i neku vziju buducnosti ocito ne.Kako ne shvacate da nema nazad kosovo je tu gde jeste sa svojim granicama i gotovo a politicari vas samo zavlace i huskaju jer njima tako odgovara da ostanu na vlasti a resenja nemaju niti ce ga imati nikada.

  7. Ali g. Krasnići, ti izgleda ne znas nesto sto Zapad zna… Vasi saveznici vise nisu jedina svetska sila. Sada su se nasi saveznici oporavili kao i mi sa njima.

  8. „Raseraj bandu u gotova stvar“..
    Jednom za vazda ,necu da mi dete za 10 godina u opste prica o Kosovu..

  9. Jaki kada se sire ispod tudjih krila. Isto tsko su radili i ustase, a danas je nesto drugacije. Ni Bog im nece pomoci jer ih ne zeli takve kakva su zlodela ucinili.

  10. Igraju se igre za široke narodne mase, za rat su oni koji igraju razne video igrice a mi koji smo tu školu prošli baš i nismo za tu opciju .
    Svaki razgovor je bolji od rata a ove igre : ko dalje piša obično završe mokrim pantalonama i poprskanim cipelama .

  11. Kada budemo stalno pričali da je rat je jedina preostala opcija umesto „mir nema alternativu“ Ima ovi sami da pobegnu a Vojska Srbije će mirno ući na sever Kosova bez žrtava što je i najbitnije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.