List Danas kažnjen po tužbi Tasovca

Ostavite komentar


  1. Je li Tasovca imalo blam zbog svega što (ni)je činio u vladi Aleksandra Vučića?

  2. To je valjda jedino sto je ovaj ministar uradio.
    Presudu meze okaciti o mindjusu kad vec nema nista drugo da se pohvali.

  3. Ako već nije mogao da pomogne – ““ajde bar da odmogne. Red je…

  4. Ovaj sa slike je uvreda za pristojnost u bilo kom smislu.

  5. Ma koliko da je,,ažuran, Tasovac VAM JE DAO OREOLKAKAV SAM NEMA NITI GA JE IMAO JER SE SVRSTAO,U ONU,,Harizmatičnu,, i mentalitetnu grupu ,,GURUOVIH,,,elitaša,.Pa je toi ,,potvrdio,onim ,,spontanim,,potpisom,,Talenata i obožavaoca,,nekih poznatih,mrsomuda..Šta je drugo i moglo da se očekuje koji svoje,,ekskluzive,, daje isključivo,,Kuriru..Hvala Va, što Postojite u ovom,,ničim izazvanom,,mrklom mraku.Idemo BRŽE,DALJE I STRUČNIJE SA VAMA,KAOI DOSADA..

  6. Kakav poslodavac – takav ministar, sta ocekivati od Tase "pihtijaste mase" !

  7. Imam želju da sručim 1000 uvreda na račun nekadašnjeg ćutologa u vladi, ali nema potrebe, pečat mu ostaje za ceo život, a i Draža mu je rekao lepo i efektno.

  8. Da se ne ponavljam, vec sam na N1 komentarisala ovako kao vecina ovde- ta tuzba mu je jedini "ucinak" i dokaz da je bio ministar.
    Sada bi trebalo ponovo tuziti Danas jer se prekjuce jedini nije zamotao u ono ruglo, dok svi drugi jesu

  9. Nije to privatan ministrov potez. Lako je pluvati, ali zašto nisu pljuvali protiv onoga ko je to pripremio ministru za potpis, ako je uopšte to ministar i potpisao.

  10. Допадају ми се јако оба коментара – и Петровића и Лекића.

  11. Zaista je sreća što je ovo bio najveći propust i jedina prijava Ministra Tasovca tokom njegovog mandata. Da su bili svi muzeji, pa i muzej Moderne umetnosti, rekonstruisani na vreme i bez kradje na tenderima.
    Ali šalu na stranu, prijavio je novine koje su sa daleko najmanje etičkih prekršaja u Srbiji, i etalon su za poželjan izgled, etiku i sadržaj novina u Srbiji, pa i šire. Zbog tehničke greške.
    Zaključak, u Srbiji ne smeš biti pristojan.

  12. Tasovac je cak javno pricao kako je izbacen iz udruzenja umetnika pijanista ili kompozitora. Ja sam u Udruzenju umetnika i znam da dosada niko nije izbacen iz nasega udruzenja, a bilo je dosta prekrsilaca. Sta je taj uradio ne moze ni da se zamisli. A budala javno to iznosi. Kako takav moze da bude funcioner ?.

  13. U Filharmoniji mu se ljudi smeju iz ledja, jadan covek, bolje nek kuca na sva vrata na koja ulazi jer ce uleteti u jako neprijatne momente kad prekine ljude u zajebavanju na njegov racun. Jedan tuzan covek.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.