Liturgija i sahrana patrijarha Irineja u nedelju 22. novembra

Ostavite komentar


    1. Krizni stab odgodio obracanje javnosti. Dakle, nema novih mera i ukidaju se sve ranije uvedene mere, preporucene i obavezne. Srbijo, srecno!

  1. Videcemo ko su pravi vernici.Oni ce poljubiti patrijarha u celo, prema obicaju.

        1. Da je to tako, velikani ljudske misli bi redom bili ateisti, to nije slucaj. Dakle, knjigu u sake. Nije dovoljno izabrati neku ideolosku matricu da bio bio „pametan“.

    1. Ovo ce biti predstava dostojna holivudskih srceparajucih filmova. Vucko u glavnoj ulozi, ljubi patrijarha, susa suzu goni …

    1. Tri dana žalosti zbog smrti crkvenog velikodostojnika u sekularnoj državi u XXI veku…
      Kakav paradoks!

  2. Ako bude kao na Amfilohijevom ispraćaju oboliće pola Sinoda i ko zna još koliko naroda.

  3. Po crkvenim običajima da se sahrani,bar da nam nešto bude sveto

  4. Zašto se Irinej sahranjuje u Hramu Svetog Save? Uz priču o „hramu srpskom svetitelju“ popovi sebi napraviše najveću faraonsku grobnicu na Balkanu.

  5. Nove mere se odlažu,onaj koji ih određuje piše srceparajuči govor,nema kad da razmišlja o merama,saopštiće ih podređenom ,nazovi premijerom,a ona objaviti

  6. Kao i u Hrvatskoj zabrana okupljanja sem za kolonu sećanja u Vukovaru za koje to nije važilo.Ne žalimo ga.Žalimo za pteko 1000 mrtvih koji nisu delili otdenje AVu.

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 8

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.