Lončar: Dve faze radova na novom Kliničkom centru Srbije nešto manje od 200 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Ala će, od tolike sume, bar neki esenesovci, „pošteno“ da omaste brke i da po običaju napune džepove!

  2. Kada pacijenti u Urgentnom centru mogu da u hitnim slučajevima koriste magnetsku rezonancu, skener i druge medicinske aparate koji su neophodni, a ne da ih upućuju na privatne klinike – onda možemo da kažemo da smo napredovali u zdravstvu. Naravno, to važi i za druge kliničke centre i bolnice u Srbiji. Od izgrađenih kvadrata niko se nije izlečio. Takođe država treba da podigne plate lekarima na 150 hiljada dinara, a sestrama bar na 70 hiljada. Tada ćemo imati normalno zdravstvo.

  3. Zgrada poliklinike KCS (ova na slici u vašem prilogu) ne radi ni sa 1/5 svojih kapaciteta. U funkciji su samo nivo -2, -1, prizemlje, prvi i drugi sprat (pa čak ni oni nisu potpuno iskorišćeni), a ostali spratovi su potpuno prazni (goli zidovi). Apsolutno je nepotrebno zidati još jednu zgradu, kada ni ova postojeća nije iskorišćena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.