Lončar: Korona virus slabiji od običnog sezonskog gripa

Ostavite komentar


  1. Kako su se nadlezni pripremili? Nigde ne moze da se kupi najobicnija maska, apoteke su opustosene. Kina moze da obezbedi maske za 2 milijarde ljudi, Srbija ne moze za 7 miliona. To je njihova priprema, uzas od drzave…

      1. Naravno najveći stručnjaci su Vučić i Lončar,nemojte se brinuti ,biće maski čim virus prođe za sve one koji opstanu.

  2. Sama činjenica da je to izjavio na Pinku, u pauzi Zadruge otprilike, je razlog za zabrinutost jer deluje neozbiljno.

  3. Influenza:
    0.5 – 1% illness Rate
    0.05-0.1% Mortality Rate

    COVID-19:
    20% Illness Rate
    2.5% Mortality Rate

    Blago nama uz ovakvog doktora i Ministra.

    1. Bas sam ove podatke htela podeliti sa vama. Sve druge ozbiljne drzave zabranjuju i letove prema zarazenim podrucjima dok nas „Doktor Smrt“ odmahuje rukom.
      SAmonece to dugo trjati. Cim se pojavi vakcina uvesce pomenuti doktor prinudu vakcinisanja.
      Jer Srbi su i ovako za odstrel.

  4. Daa , a Vuhan je malo Konesko selo sa par hiljada stanovnika. I Srbija ima smeštajne, tehničke i ljudske kapacitete da zbrine neograničen broj obolelih. Bože spasi nas ovakvih brižnika .

  5. dipolama Medicinskog fakulteta BU ili uletela neka druga?
    Zašto su Slovenci spremni za zatvaranje granicee sa Itallijom i svakom zaposlenom su firme dostavile pisano obaveštenje o Korona virusu?

  6. Zašto ministar (na Pinku) nije predložio preventivne mere u skladu sa med.mogućnostima i opremljenošću? Recimo rakiju i beli luk isključivo domaći nikako kineski. Da bude slično kao u autobusima za pružanje podrške režimu. Niko se nikada nije razboleo a bilo je sijset mitinga za uveličanje ceremonija.

  7. Ma nema zime..!!.Samo Litija Beograd spasava…ukoliko budu bacene neophodne kolicine soli…

  8. I ako se neko razboli od tog virusa kad udje u infektivnu kliniku u Bg, umret ce od uzasa…zidovi su do pola vlazni i prljavi, toaleti uzasni, sve u svemu tu ne bih zeleo da prespavam jednu noc, a ne da se lecim. Uostalom Loncar mi je oduvek licio naPinokija, izvini Pinokijo.

  9. Dacic se havli posetom Kini a Loncar omalovazava opasnost virusa korona! Da li su nasi ministri normalni u ovom trenutku kad ceo svet brine o zdravlju?

  10. Ko je ovoga pustio iz karantina. Svetska zdravstvena organizacija, Kina i sve zemlje preduzimaju rigorozne mere, a on nas bodri. Ko se čuva i bog ga čuva, a ako se oslonimo na ove stručnjake ima da pocrkamo.

  11. Zato korona ne sme ni da dođe u Srbiju, jer bi ga ovaj naš sezonski virus nokautirao, kao Vučić ona dva lika petog oktobra.

    1. Jao,Pjotr nasmejao si me do suza.Ubedljivo najduhovitiji koment.Jaci smo i od sudbine.

  12. Slabiji od običnog gripa? Gde ovaj živi, da li je on ministar poljoprivrede? Magarac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.