Lončar: Nije bilo propusta u lečenju mlade novinarke

Ostavite komentar


  1. Dakle ministre – sram da te bude !!!
    Sticajem okolnosti, prošlog leta sam pričao sa bakom pokojnice, koja mi se pojadala o mukama i nepravdi, koja se vršlia nad njenom unučicom…, kako ju je oslovljavala…
    To, što je to, za mene dete preživelo, graniči se sa najgore opisanim paklom i maštom dželata…
    Teška bruka i sramota !!!

  2. Slucaj doktorke iz Vrsca koja je radila sa falsifikovanom diplomom nije jedini. Jedan bivsi ministar zdravlja takodje ima laznu diplomu, zatim jedan direktor Klinickog centra zasluzuje da mu se diploma proveri, pa mnostvo doktora, koji su po bivsim yu-republikama ili Grckoj, Velikoj Britaniji i Americi kao zavrsavali MEDICINU, ili neki kod nas koji su diplome sticali na nekakvim medicinskim akademijama. Sve diplome u zdravstvu treba PROVERITI, ali ne samo u zdravstvu, vec i u kompletnom javnom sektoru gde radi oko 500.000 ljudi od kojih 100.000 zauzima polozaje s laznim diplomama. U drzavnoj sluzbi treba da rade samo diplomirani strucnjaci drzavnih fakulteta, a kod privatnika ako zele da ih prime neka rade oni sa privatnih univerziteta. Zar nije jos pretprosle godine frormirana KOMISIJA, za proveru doktorata, o cijim rezultatima nema zvanicnog saopstenja. Lazne kvalifikacije idu s vrha, lazni doktori nauka nastavili su da fabrikuju lazne diplome. To je posao za Upravu kriminalisticke policije, ali kako ce bilo koji policajac da to rascivija kad je ministar takodje vlasnik sumnjive diplome. A bio je i jedan bivsi predsednik drzave. Jedini izlaz je da se svi ti nosioci vlasti promene kako nas i dalje ne bi svojim GRESIMA vukli na dno ponora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.