Lončar: Zahtevam momentalnu reakciju svih nadležnih državnih organa

Ostavite komentar


  1. Naravno, opet je narod kriv. A da li ste Vi, bivši ministre, omogućili medicinskim radnicima da normalno rade svoj posao ili ste ih ubacili u ludnicu koja je sada nastala? Da bi ste se dodvorili šefu. Sram Vas bilo.

  2. Ovo je trenutak kada država mora u punom kapacitetu da reaguje i suzbije besmislene akte svih koji misle da je korona bezazleni kašalj. Zar 3000 ljudi u borlnicama nije dovoljna opomena.

  3. Evo javlja se medicinski konsilijere….cujem poceo da zapošljava rodbinu osudjenih za ubistvo pokojnog premijera u KC Srbije i svom ministarstvu….ccccc…mala je ovo zemlja a jos manji grad…nego u čijem stanu si bese ono ziveo?

  4. Dok zdravstveni radnici rade vi politicki radnici kradete na sve strane.Hoce li biti dovoljno mesta u avionu za Montevideo.

  5. I ja ttszim hitnu intervencije svih državnih organa u vezi lažnih brojeva obolelih i umrlih od korona vituda

  6. Ja zahtevam Lončarovo hapšenje zbog saradnje sa Zemunskim klanom, saradnjom sa ubicama premijera, za saradnju sa organizovanim kriminalom.

  7. Ti sa doktorkom iz SNS spota, koja skida masku i objavljuje pobedu nad koronom, da se uzmeš pod ruku i da pocepate lekarske diplome i licence. Znaš li šta je moral, etika, pravdoljublje, ljudskost?

    1. Vi pitate osobu kaoja ima nadimak dr Smrt da li zna za moral? Vi to ozbiljno?

  8. Od svih organa najekspresnije je odreagovala gradska čistoċa…grad je čist. Da li je to dovoljno brzo g-ministre struke!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.