Lučić (Telekom Srbija): Junajted grupa želi da uruši srpsku telekomunikacionu kompaniju

Ostavite komentar


  1. Ovo je primer zdrave konkurencije, jedni napadaju druge a valjda ce na kraju svi gradjani nesto da dobiju pozitivno kao rezultat.

  2. Urušili ste je vi sami (sns)…. Kompaniji koja duguje milijardu i trista miliona eura ne treba niko da bi je urušio.

  3. Kompaniju Telekom neće da uništi „Junajted grupa“ -uništiće je Vučić sa svojim Malim batom i drugim saradnicima na pljački. Naredio je da Telekom otkupi neke srpske medije, TV stanice itd. kako bi osigurao sebe od negativnog izveštavanja o diktaturi, o ukidanju slobode medija na perfidan način kupovinom istih, o korupciji itd.
    Kako beše ona stara američka izreka o konkurenciji -ako ne možeš da pobediš konkurenta, ti ga KUPI! Tako postupa i Vučić -ali ne kupuje svojim nego narodnim parama jer Telekomn nije njegova privatna firma već pripada državi Srbiji!

  4. „Samo u zadnja dva meseca ….“
    A u PREDNJA dva meseca, lucicu?
    Veruje li ko onome ko ne zna ni da govori tacno?

    1. Pa da je barem neki direktor, CEO… ne, on je neelokventni „koordinator“..šta li on mučenik koordinira..

  5. Koliko je negativnih objava o UM bilo u poslednja dva meseca bilo u SNS medijima?
    Koliko negativnih izjava politčara o UM u poslednja dva meseca?
    Koliko profesorskih ili doktorskih plata si dobio ti i onaj direktor portir u poslednja dva meseca

  6. Kad će dividende ako poslujete tako dobro kao šta tvrdite? dva meseca
    Koliko profesorskih ili doktorskih plata si dobio stručnjače Lučiću u poslednja dva meseca?

  7. Verujem da ce „telekom“ u rukama vladajuce sekte zavrsiti kao „Galenika“ koje su socijalisti pojeli do koske.

  8. Što se mene tiče, sami ste se urušili. Oteli ste mi dividendu, usluga je ucenjivačka, zloupotrebljavate podatke klijenata u korist sns klike…
    Dovidjenja, SBB dobar dan.

  9. Lucicu, priznaj da sve odluke donosi Vucic licno! Priznaj sada dok je vreme, iz DSS -a si se lako prebacio u SNS ali posle njih ces nazad na Zlatibor zauvek!

  10. G-dine Lučiću, vi i vaš direktor ste već mnogo godina u valsti Telekom-a. Vi ste najodgovorniji zbog svega što vam se dešava. Dozvilili ste da vam se sadašnja vlast toliko mesa u posao da zavlači ruku u vašu kasu kad god im se hoće. Isto je i u Pošti Srbije. Ono što su generacije zaposlenih stvarale u nekadašnjem PTT sistemu vi ste doveli do ruba propasti!

  11. Srpski izbor:Trpeti srpsku nazadnu sranku ili bežati van zemlje!

  12. kakve halucinacije, ali nažalost to prolazi jer kontrolišu sve medije. Pa jel vas UG terala da potrošite 400 miliona evra na kupovinu propalih firmi samo zato da ih ne bi oni kupili ili ste to uradili da biste vi njih sprečili da se razvijaju ? Vi ste saučesnici u krađi državnog novca i nadam se da će vam se svima suditi za ovu definitivno najveću pljačku države u njenoj istoriji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.