Lukić: Prete mi zbog tvita koji su izmislili, slučaj Vacić da se „zatrpa“ Krušik

Ostavite komentar


  1. Bata Gaši orden za uspešnu službu. A ta služba je zlo već vekovima

  2. Jadnička Vacića bacaju po potrebi, ko da je čvarak. Nije ni čudo što je tako dekaptirano ulubljen.

  3. Slažem se da je 21. vek, ali ste vi novinari malo zaboravili „papir i olovku“ , štampu i autorizaciju tekstova. Novinarstvo je počelo da se svodi na tvitove, razne „portale“ sa „novinarima“ doskutabilnih kvalifikacija i sl. Kada napišeš, potpišeš i odštampaš, nema podmetanja i lažnih naloga.

  4. I da se prikriju ubistva US državljana srpskog porekla iz BIH iz St.Pete Florida u Šapcu krajem 2016 god po nalogu šefa Šabačke BIA i otmica Tatjane Mijatović rođene 78 god u Kaknju BiH/naseljene u Zagrebu,Aleksandra Milošević/Acika koja je udata za Ivicu Šunjića/bivšeg Tuđmanovog savetnika nije uspela da je zaštiti od pro rusko četnički nastrojenog šefa BIA- a bila joj je komšinica u Kaknjskim lamelama.Inače otac Tatjane je bio čuven po velikim donacijama SPC-u u seavernoj Americi i bio je i guslar ali to nije sprečilo Šabačkog koljača da ih muči i snima i naposletku pokolje pa je pokušao navodno da optuži Osmicu/ Osmanagića iz federacije BiH***inspirisan Draškovićevim Nožem a zapravo se radi o saradnji Srbije i BiH / nacionalista/ udruženi zločinački poduhvat.Nema dokaza kao,nema ni za Bitićije i ako je bio rat a ovo su srbi,ej,pobijeni u mirnodopskim uslovima na području Šapca.Na N1 televiziji nakon pokolja pojavio se snimak 3 sagorela neidentifikovana tela. + Ovo je Zelenovića BIA prisilila da spinuje moje usmene izjave jer sam ja za Boška Obradovića rekao da radi policijski posao kao Šešelj za Stanišića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.