Mahmutović tužio kolege lekare

Nema mira u novopazarskoj Opštoj bolnici

Ostavite komentar


  1. Bravo, za g. Mahmutovica. G. Mahmutovic im je smetao i smeta, jer je odan svojoj drzavi, Srbiji, za razliku od njih, koji su odani Sulji i verskim poglavarima.

    1. Naravno da je odan drzavi u skrivanju obolelih i umrlih od virusa. Takvi kao sto je on odgovaraju ovoj drzavi.

  2. Mahmutovic je verovatno i najbolji pedijatar u Novom Pazaru.Spasio je život moj kao i velikog broja dece.Što se tiče situacije u opštoj bolnici ne bih da komentarisem jer se ne bavim politikom a sve u tom slucaju je spojeno sa politikom nekih opozicionih lidera koji su jedni od glavnih ljudi koji organizuju sve to.A sto se tiče ovoga oko doktorata,mislim da nista ovde nije sumnjivo jer kakve veze ima to sto je bio gradonacelnik sa pregledanjem dece?

    1. Aldin, kako nije sumnjivo, kada je doktorat odbranjena u Februaru 2013,istraživanje za naučni rad je rađeno od Februara do Jula 2013. godine, a naučni rad je objavljen 2017. godine? A doktorat se ne može braniti pre objavljenih radova.

      1. Prvo, apsolutno nema veze sto je bio gradonacelnik i nije morao da pregleda niti jedno dete. Njegova zasluga i stavljanje u rad je moguca zbog drugih doprinosa, recimo radu na statistici, pregledu literature, pisanju rada itd itd. Veci problem je ovde treci koaitor koji je ginekolog. E tu je problem. Drugo, apsolutno nema ceze kada je objavljen rad i kada je obavljeno istrazivanje ako nema veze sa doktorskom disertacijom. Uslov za odbranu je obavljen rad na sci listi ali to mozda nine ovaj pomenuti rad. Mozda su objavili jos i neki. Ne brukajte se.

    1. Ne kvarite, novinari, srpski jezik. Ne postoji sociološkinja, hirurškinja, pedagošinja…. Zar vam ne zvuči smešno?

      1. A postoji učiteljica, pravnica, doktorka, direktorka… Pojmovi su ispravni, koliko god nam neki zvučali rogobatno

  3. Poštovanom v. d. direktoru čast nikako ne može biti povređena, jer da je ima zahvalio bi se na funkciji v. d. direktora mnogo pre peticije kolega lekara. Mogao je da se pozove na moralne razloge. Sada ne može ni to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.