Majdanpek: Grejanje u Domu zdravlja u Donjem Milanovcu sada je 24 sata dnevno 1Foto: J. B. K.

Radovi na projektu Unapređenje energetske efikasnosti objekta Doma zdravlja “Dr Veroljub Cakić u Donjem Milanovcu trebalo je da budu kompletno završeni do kraja prošle godine. Ali je zbog probijanja rokova bilo problema sa grejanjem u DZ Donji Milanovac do januara ove godine.

Kako su za Danas potvrdili u Domu zdravlja Majdanpek, čija je zdravstvena stanica u Donjem Milanovcu, grejanja sada ima 24 sata na dan.

– Ugrađena su dva nova kotla i kao energent sada se, umesto uglja, koristi pelet koga ima u dovoljnim količinama – kazao je za direktor majdanpečkog Doma zdravlja dr Dragan Fudulović, napominjući da je renovirana čitava zgrada milanovačke Zdravstvene stanice.

Kako je on rekao, zamenjen je i krov, postavljena izolacija, urađena nova fasada, a sve u cilju unapređenja energetske efikasnosti i stvaranja adekvatnih uslova za rad i prijem pacijenata.

Majdanpek: Grejanje u Domu zdravlja u Donjem Milanovcu sada je 24 sata dnevno 2
Foto: J. B. K.

Pacijenti koje smo zatekli u čekaonici donjomilanovačke Zdravstvene stanice rekli su nam da je dovoljno toplo, u šta smo se i sami uverili, kao i da nemaju primedbi.

-U ordinacijama, čekaonicama, uopšte u svim prostorijama Zdravstvene stanice je odgovarajuća temperature i adekvatni uslovi za rad – rekao nam je kratko dr Vladica Petrović, vraćajući se pacijentima koji su čekali na pregled.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari