SETVAFoto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin je u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, a kao vid pomoći poljoprivrednim proizvođačima i ostalim zainteresovanim građanima sa teritorije Borskog upravnog okruga organizovala dežurstva u sve četiri lokalane samouprave od 23. do 27. januara.

U nameri da izađu u susret poljoprivrednicima i olakšaju im predstojeću eregistraciju, Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin je u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, a kao vid pomoći poljoprivrednim proizvođačima i ostalim zainteresovanim građanima sa teritorije Borskog upravnog okruga organizovala dežurstva u sve četiri lokalne samouprave od 23. do 27. januara.

Predstavnici PSS Negotin u Majdanpeku će biti od ponedeljka do petka do 9 do 14 časova u zgradi Opštine Majdnapek i pomagati pri obaveznoj registraciji na E-upravu radi korišćenja podsticaja za poljoprivredu u narednom periodu.

U isto vreme predstavnici ove službe biće i u Donjem Milanovcu u prostoriji Mesne kancelarije.

Na pomoć PSS Negotin prilikom eregistracije preko portala euprave mogu da računaju i poljoprivrednici kladovske opštine.

Oni to mogu uraditi od 23. do 27. januara od 9.00 do 14.00 časova u zgradi bivšeg radio „Đerdapa“, Ulica Save Kovačevića 1, prvi sprat.

Predstavnici Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Negotin biće tokom ove nedelje i u Boru, u zgradi opštine , kancelarija broj 52, kao i u Negotinu u maloj sali u opštinskoj zgradi.

Za registraciju poljoprivrednici treba da imaju ličnu kartu ili pasoš, mejl adresu, pametni telefon ili kvalifikovani elektronski sertifikat.

Podsećamo da je registracija poljoprivrednika na eupravu obavezna za poljoprivrednike koji žele da koriste podsticaje u poljoprivredi u predstojećem periodu, a uz pomoć negotinske PSS registracija će biti brža i jednostavnija.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari