Malčanski Berberin nije član SNS

Niški naprednjaci demantuju informaciju sa društvenih mreža o otmičaru i silovatelju Ninoslavu Jovanoviću

Ostavite komentar


  1. E bas ga preteraste. Sad licite na one iz SNSa koji svakodnevno lepe epitafe opoziciji. Ima zlih ljudi u SNSu ali nije ovaj sigurno. Takvi kao ovaj nisu drustveni ljudi. .Nije se svo zlo skupilo u SNSu i ako tako izgleda.

      1. A ja mislim da po mentalnom sklopu, i nacinu razmisljanja, Vi, veoma mnogo podsecate na ovog „malcanskog bricu“, kako ga mnogi iz „miloste“ zovu. Znaci, ostadoste samo vi, lepi, ugladjeni, umiveni i, kako bi rekla gospodja Kandic „dekontaminirani“ da sirite postenje u ovom narodu.

        1. Odgledas ujutru Sarapu, preko dana bistris Informer, vece provedes uz Marica i bog da te vidi.

          1. Mislim da Vi lezete i budite se sa gospodinom iz Cipuljica, On je Vasa i radost i mora. Takodje, mislim da ste odrasli na „literaturi“ koju neguje „Informer“ uz krace pauze koje ste provodili gledajuci „kultne“ emisije namenjene srpskoj sirotinji kakve su „Parovi“, „Zadruga“ i druge. Koliko se ja secam Sarapa i Maric su bili vedete i istureni clanovi one moderne „Druge Srbije“, dok se nisu preobratili. Da li je uzrok tog preobracanja to sto su videli da u toj „Drugoj Srbiji“ stanuje samo moralna gologuzija i placenici, ukoliko ih neko nije, kao odrano svinjce, kupio za sitne pare.

    1. Vise verujem da jeste. Rekao mu neko, dobio posao. A da se sve zlo skupilo u SNS i to je tacno. Od zla oca i od gore majke!

    2. Realno, on se sasvim lepo uklapa u profil tipičnog naprednjaka.Ništa nije ni bolji ni gori od njuški iz autobusa, sendvičara, koje redovno viđamo u Vučićevim putujućim cirkusima.Uostalom,setimo se samo raznih Jutki, Simonovića, Babića, Đorđevića, Stefanovića(oca i sina) i još mnogih drugih koji ne zaostaju za njim ni u jednom pogledu, moralnom pre svega.

      1. Treba da te unapredimo u Viseg Finansistu,jer ti je komentar za cistu
        desetku.Sve si lepo rekao.Tipican njihov clan.

    3. biće novi predsednik, jer je ovaj izjavio da neće da se kandiduje za naredni mandat u SNS

    1. Naravno, preko javnih radova se mogu angažovati isključivo članovi, a verovatno je bio i Bot …treba proveriti!

      1. Kao potvrda te priče je njegova slika u zelenom kombinezonu sa amblemom Medijane koja se pojavila na društvenim mrežama, da bi se ta ista slika pojavila u toaletoidima bez amblema…

  2. Mozda prodajemo drogu i oruzje i kuce palimo ali pedofile ne primamo…. OK…

  3. Lele pa ovo je biser. A, u opste ne bi bilo cudo da je clan SNS jer to je partija koja vecinski i okuplja likove koji inaju slican profil sa ovim delikventom sifrovani kao BERBERIN.A

  4. Tomislav Ž.Nikokić i Sima Spasić osuđeni silovatelji jesu članovi sns.

  5. Da bi neko radio na javnom radu u jkp ili da bi stažirao preko nsz MORA DA BUDE ČLAN SNS. Tako je svuda u Srbiji. Ne verujem da su Niš i Malča izuzetak.

  6. Sta je to cudno sto je clan sns? Pogledajte ostale clanove. Na primer: risticevica, martinovica, vucica…

    1. Teodora,ove koje si pomenula slika su i prilika tog tzv.frizera.Sisaju nam
      razum i pamet vec 8 godina.Sta osam !!! Trideset,bre.

  7. Tako je. Svi u Malči znamo da je Ninko član SPS-a. Sramota je što pričaju da je u SNS-u.

  8. Pored ovakvih “ elitnih “ clanova sns sekte kao ovaj manijak , Jutka , Koluvija , bata, Tesic i ekipa , Nebojsa iz BG; -a sa tatom , Simonovic itd. “ ODE „Acin rejting i sns sekte “ niz “ brdo “ pa zato treba odloziti redovno prolecno galasanje dok Pink ne uradi , vec ko zna po koji put , “ lobotomiju “ sns ovaca

  9. Nemoguće… a ja bih se zakleo da jeste!
    Ipak proverite još jednom…

  10. Sto ne bi bio, sta je on gori od Jutke, Simonovica ilu Labana? Oni su rasadnik takvih kadrova.

  11. Boze kakva bolestina. Dokle ovi mozgovi mogu da idu nisko . Te nije uhapsen pravu nego lazni, te sad clan sns_a. E Srbiji moja sa takvim umovima ces tesko opstati. Kakva bolestina

  12. Ni Al Kapone nikad nije rekao da je kriminalac.Zar stvarno ste ovce da verujete stranačkom funkcioneru ?Ovce izvinite.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 9

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.