Mame su zakon: Mogu li ministri preživeti mesec sa 280 dinara

Ostavite komentar


  1. Razumem njihov bes ali kad vec toliko kukamo kako je inostranstvu sve lepse bolje treba uzeti u obzir da je u Americi porodiljsko placeno svega 2 meseca.U Australiji cini mi se 40 dana.Kapitalizam je surov ili ces na posao ili sedi kuci i cuvaj dete.Zato tamo ima malo nezaposljenih jer oni koji rade uzimaju dadilje a mi bi da se vucemo na porodiljskom 2 god i primamo punu platu.

    1. ućuti, tako ti Boga. Pametnija si kada ćutiš, veruj mi. Neka i ovde plate budu kao u Americi, pa če svaka majka moći da plati dadilju. Dupla korist.

  2. Razumem njihov bes ali kad vec toliko kukamo kako je inostranstvu sve lepse bolje treba uzeti u obzir da je u Americi porodiljsko placeno svega 2 meseca.U Australiji cini mi se 40 dana.Kapitalizam je surov ili ces na posao ili sedi kuci i cuvaj dete.Zato tamo ima malo nezaposljenih jer oni koji rade uzimaju dadilje a mi bi da se vucemo na porodiljskom 2 god i primamo punu platu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.