Marquee TV: Premium striming servis umetnosti i kulture pokreće svoj katalog u EON Video klubu uz SBB 1Foto: promo

Marquee TV, vodeći striming servis scenskih umetnosti, najavio je svoj Video klub katalog u okviru SBB-a. Ovo novo partnerstvo omogućiće SBB korisnicima da putem EON platforme pristupe širokom izboru premium sadržaja Marquee TV-a, uključujući klasičnu i savremenu muziku, operu, balet i savremeni ples, pozorište i dokumentarne filmove.

Marquee TV je delom u vlasništvu United Grupe, vodeće telekomunikacione i medijske kompanije u Jugoistočnoj Evropi u okviru koje posluje i SBB, koja je zajedno sa međunarodnom medijskom kompanijom Viasat World 2021. godine investirala 6,7 miliona funti u ovu globalnu umetničku striming platformu. Novi Video klub katalog SBB korisnicima nudi bogatu kolekciju umetničkih performansa svetske klase, uključujući dela renomiranih kompanija kao što su Kraljevska Šekspirova pozorišna trupa, Balet Pariske opere, Engleski nacionalni balet, Kraljevska opera u Londonu i mnogi drugi.

Sa preko 400 produkcija i novim sadržajem koji se dodaje svakog meseca, VOD katalog Marquee TV je posvećen ljubiteljima izvođačkih umetnosti širom sveta.

„Uzbuđeni smo što ćemo kroz saradnju sa SBB kompanijom približiti premium sadržaj Marquee TV-a široj publici. Naš Video klub katalog nudi nenadmašnu selekciju najboljeg umetničkog sadržaja iz celog sveta i uvereni smo da će korisnici EON platforme biti srećni što mogu da uživaju u njemu iz udobnosti svog doma ili dok su u pokretu”, rekao je Sajmon Voker, osnivač Marquee TV-a.

Katalog Marquee TV biće dostupan SBB korisnicima od danas, 16.maja, preko EON platforme.

„Zadovoljstvo mi je što možemo da ponudimo prvoklasan umetnički sadržaj publici kojoj se ne poklanja dovoljno pažnje i to u okviru našeg EON Video kluba. Partnerstvo sa Marquee TV je dokaz naše spremnosti i želje da korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo zabave. Sa više od 20 različitih kataloga u našem portfoliju i preko 23.000 naslova, sada uz Marquee TV nudimo najrazličitije kategorije sadržaja u Video klubu”, rekao je Milija Zeković, izvršni direktor SBB kompanije.

SBB je pripremio probni period bez dodatne nadoknade za njihove korisnike koji su na EON platformi. Oni mogu da uživaju u katalogu Marquee TV 30 dana besplatno, od danas do 15. juna. Ovo takođe važi i za korisnike D3 i Total TV paketa, koji imaju EON aplikaciju.

Nakon probnog perioda, Marquee TV će biti uključen u EON Premium pakete, kao i Total TV Premium pakete gde korisnici mogu da gledaju sadržaj kataloga preko EON aplikacije. Takođe, Marquee TV biće deo EON Full paketa za sve postojeće i nove pretplatnike uz ugovornu obavezu. Za korisnike svih ostalih paketa koji imaju pristup EON platformi, Marquee TV usluga će biti dostupna kao dodatak po ceni od 990 dinara mesečno koji se može aktivirati putem Moj SBB portala, pozivom SBB Kontakt centra na 19900 ili u SBB prodajnim mestima.

Za više informacija posetite sajt sbb.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari