Maski protiv korona virusa nema u Beogradu

Neizvesno kada će se zaštita od opasnog virusa pojaviti u apotekama

Ostavite komentar


  1. Ovaj tekst je toliko potresan. Govori o našoj stvarnosti i odnošenju prema građanima. Prvo nema maski a onda nas ubeđuju kako one nisu ni potrebne dok se radi o jako opasnom virusu respiracije. Sledeće i najgore „Ipak, najvažnije je izbegavati ljude koji kijaju i kašlju, redovno prati ruke.“. Pa kako da izbegnem ljude u gradskom prevozu gde duša dušu davi. Krajnji bezobrazluk.

  2. Junacan narod, vazda se plasio pticijih gripa,raznih virusa, kise,vetra,snega i jednog od najvecih neprijatelja – pomracenja sunca.

  3. Ma, dobre su i hirurške maske sa dovoljnom dozom belog luka i rakije. Kažu da Korona beži od toga kao pop od poreza

  4. Umesto rada na strahu bolje raditi na informisanosti naroda i prevenciji, kako da ojačaju imunitet. Napolju zagađen vazduh, u zatvorenim prostorima virusi, vazda bilo. Samo su u pitanju varijacije na temu da li je korona, ptičiji, svinjski isto nam se hvata. Ja bih za početak u gradski prevoz stavila neki prečišćivač vazduha pro 100 će manje da smrdi pokupiće viruse i jednim udarcem dve muve.

    1. Ima nešto što nijedan prečiščivač vazduha ne može da prečisti a to je ljudska glupost.

  5. I DALJE OBMANA
    Vučić svojim odnosom prema Korona virusu doprinosi da se virus proširi Srbijom. On stalno pominje respiratore koji ne sprečavaju zarazu od Korona virusa, već se koriste kao prvo sredstvo za lečenje već zaraženih Corona virusom. A za sprečavanje zaraze, koriste se maske za zaštitu od Korona virusa i rukavice. Prema tome, Vučiću, ni te maske nisi obezbedio, i govoriš nebuloze. Nemoj da zaboraviš, da je ovo najsmešniji virus u svetu i da nam maske nisu potrebne. Da te potsetim maske nose ih u Rimu, Parizu, Berlinu, Madridu i Beču…

    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.