"Medijska pismenost i medijska kultura" u Medija centru Vojvodine (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Dok ste se vi bavili "mudrovanjem" eno ga Dačić na RTS dokaza da nije bilo masakra u Račku (ama ničega nije bilo 1990-1998 Sloba, Mira i & bili sve majke Tereze) Zapad napao najmiroljubiju zemlju na planeti…
    Nego dok još nešto sme da se napiše u "Danas" evo ja odgovaram Dačiću:
    Račak je laž?
    Laži?
    ožete ovaj nesrećni narod u Srbiji da lažete (očito) do sudnjega dana. Vama je super, slupali ste celu Srbiju načisto ali da ne bi odgovarali sproveli ste (posle ubistva Đinđića – a on vam je trebao da bi Zapad odrešio kesu) apsolutnu debilizaciju naše zemlje (doveli ste je na nivo Laze Lazarevića). Ali što je odavno rekao Miroslav Krleža:"upali ste u zamku sopstvene pameti"! Polako, svako od građana Srbije će biti (to se uveliko događa već 17 g) KOLATERALNA ŠTETA nečijeg ludila (necivilizovanog ponašanja), od toga nema zaštite, podjednako pogađa i sirotinju raju ali i bilo koga iz vlast…

  2. Прво и прво службено писмо по Уставу у Републици Србији је српска ћирилица а онда можемо даље о писмености оних који треба да описмене неке друге неписмене.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. i 9. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.