Takmičenje novosadskih srednjoškolaca u preduzetništvu održava se danas, od 10 časova, u Kongresnom centru Master na Novosadskom sajmu, Hajduk Veljkova 11.


U okviru ovogodišnjeg „Poslovnog izazova“, koje realizuje organizacija Dostignuća mladih u Srbiji, u saradnji i uz finansijsku podršku američke Agencije za međunarodni razvoj – USAID, Instituta za održive zajednice (ISC) i ITM grupe (ITM Group), učenici novosadskih srednjih škola imaće priliku da kreiraju jedinstveni biznis plan kao odgovor na izazov domaćina i da kroz takmičarski duh oprobaju svoje poslovne veštine, kao i da na jedan dan oponašaju ulogu menadžera.

Učenici će, nakon osmišljavanja rešenja za izazov iz oblasti preduzetništva koji pred njima bude postavljen, svoj biznis plan prezentovati stručnom žiriju, koji će odabrati najkreativnija rešenja i proglasiti pobednika. Projekat „Poslovni izazov“ pokrenut je sa namerom da podstakne srednjoškolce da upotrebe svoje veštine na inovativan način kako bi povećali svoje mogućnosti pri zapošljavanju i unapredili svoj preduzetnički duh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari