Menja se kombinovani test na maloj maturi?

Ostavite komentar


  1. Pustite ovu decu da žive…šta oni znaju šta će raditi za 10 godina…pustite ih da budu deca

  2. Samo testovi,testovi,testovi i mi roditelji ponovo da ucimo i ucimo i deca i da ih maltretiramo,ali dece vise nema,sve manje i manje dosta vise stresiranja,bas me zanima koga cete testirati za 5 god.,preterali ste vise i ko ce uzeti pare za testove i njihovo sastavljanje,dodje mi da odvedem decu u tudju zemlju neka budu stranci ali bar ce znati nesto bez ovih stresnih gluposti…koju cete decu testirati kada ne mozete da skupite jednu generaciju dece u unutrasnjosti

  3. Blago zemlji koja eksperimentiše sa prosvetom, a ko će da odgovara za promašenost kombinovanog testa? A da, niko!

  4. Kako ih nije sramota, malo imaju kontrolnih pa još i to. Zaključuju se ocene, svaki dan obavezno po dve kontrolne vežbe, dosta im je redovnog iživljavanja od pojedinaca, samo stres. Ovo samo u Srbiji ima

  5. Bilo bi dobro da deci ponude i engleski jezik koji uce od 1.razreda

  6. Dok god mi roditelji budemo ćutali, oni će eksperimentisati sa našom decom, obrazovnim sistemom, udžbenicima koje piše ko hoće i kako hoće…I zbog ovog treba izaći na ulicu-da Zavod piše i izdaje udžbenike za svu decu Srbije, da Pedagoški fakultet ne može da upiše loš đak, da imamo audio i video nadzor po učionicama pa da znamo šta govore i rade deca ali i nastavnici, i u skladu s tim procesuiramo i sankcionišemo nepropisno i neprihvatljivo ponašanje svih….Moje dete neće ponavljati gradivo za test učenika četvrtih razreda jer mu ja neću dati…vidi, dosta je!

  7. Konačno je neko osvestio da dete od 14 godina ne može spremiti 5 predmeta za 1 ispit. Faktor sreće i snalažljivosti je presudan u tim okolnostima.

  8. Iz ove zemlje treba voditi decu. Skola je toliki stres deci i roditeljima da se tesko izdrzava…mi smo na ivici nervnog sloma! Pa da li je to normalno!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.