Radio Laguna: „Mentalno razgibavanje“ nije zabranjeno

Radio Laguna negirala da je politika razlog za prestanak emitovanja emisije Darka Mitrovića

Ostavite komentar


  1. istinu, razotkrivanje neoradikalskih kriminalnih i prostačkih dejstava, inteligenciju i humor zovete profesionalnim propustima!!! Sramota i stidite se! A ako stid ne osećate, to je prvi pouzdan znak gluposti, po Frojdu. Kod vas je drugi, prvi vam je to što ste oterali najbolje među vama, Mentalno razgibavanje i Pitajte Đuru. A sad, sitnije cile sitnije…

  2. Данас смех, сутра песма, онда љубав и слога. И слобода.

  3. Ma sigurno… Na „Radio Laguni“ sam isključivo slušao „Mentalno razgibavanje“ i „Pitajte Đuru“. Nemam reči koliko sam razočaran….

  4. da da i đura je odleteo u paketu! vratile se vesele ’90te a firer izjavljuje da ne može da krene u rat sa šiptarima jer će se iseliti 3 miliona! znači ne može po njima pa će po nama ,baš lepo! strava od države dok se neko provodi po svetskim restoranima!

  5. darko je decidirano izjavio `da će ova emisija prestati da se emituje na radiju Laguni sledećeg četvrtka, i to iz političkih razloga`. i to je danas objavio. sad vidimo da nije bas tako. lepo pise u clanku `Na zahtev Darka Mitrovića došlo je do prekida naše saradnje. Ugovor je raskinut sporazumno 1. novembra`. dakle kad je nesto nejasno treba se vratiti pravilima. sta je dogovoreno, sta je radjeno, i ko je stvarno prekinuo saradnju. moje licno misljenje je da je u tim emisijama nedostajalo mere, domaceg vaspitanja i opsteg obrazovanja. ali, bar je bilo zabavno, do neke mere.

  6. Realno, emisija mu jeste bila loša. Možda ne zbog njega, koliko zbog Brakusa. Brakus je bezvredan tip koji, ni u jednoj svojoj emisiji, nije slušaocima nudio ništa konkretno i kvalitetno – samo jalovo lupetanje.

  7. Ovo je nasa ubedljivo najkvalitetnija emisija danasnjice, poslednji bastion slobodnog misljenja. Velika je steta njeno ukidanje. Takodje i materijalni dokaz da sloboda misljenja ne postoji.

  8. Darko je lepo objasnio i na facebook-u i na twitter-u, on je inicirao prekid, aliii, zato što su ga stalno „opiminjali da smanji priču o Vučiću kao i da izbaci džingl sa istim! I kako onda to nije iz političkih razloga?
    I da, emisija je bila fenomenalna, a onome kome smeta satira i komedija zna se ko je, Corax je lepo objasnio svojim karikaturama ovih dana!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.