Meridian – pouzdani partner u razvoju profesionalne karijere

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Tako je, treba nam
    jos vise igara na srecu… To su prave vrednosti ka kojima se treba okrenuti

  2. Sjajno!Za tu divnu decu zaista se nesto mora uciniti.Od stipendija nemaju mnogo koristi

    1. Makar im je neko pomogao koliko toliko, da ostanu u Srbiji i nastave sa svojim usavrsavanjem

  3. Majka sam dobrog studenta i verujem da su svi roditelji zahvalni na svakoj vrsti pomoci.Hvala kompaniiji meridianbet na ovako lepom gestu.

  4. Sram vas bilo unistavate ljudske zivote a predstavljate se kao drustveno odgovorna kompanija. Znam desetine ljudi koji su izgubile i porodice i poslove zbog zla kocke ,koju vi priredjujete. Kladjenje i ruleti su zlo kao i heroin,samo legalizovano zlo.

    1. Ne kockam se ali ko tebe vuce za rukav da kockas
      Svaki pojedinac je odgovorqn za sebe ,a Vi ni dobro delo ne umete da cenite.Dokle tolike mrznje u svima Vama?

  5. Koliko ja znam najmanje plate, najgori uslovi i najviše tužbi radnika protiv poslodavca ima ova kladionica. Zakon o radu se ne poštuje uopšte a plate su u proseku 200 eura. Toliko o društvenoj odgovornosti.

    1. Ne znam o cemu ti? Koliko ja znam da racunam 200€ je ispod minimalca? A koliko znam ti radnici primaju nesto vise od istog. Tako da lupas 😉 Sad ne verujem ni da imaju najgore uslove za rad, tamo gde ja idem-ne zale se. Da nisi ti neki bivsi radnik pa si pun info

  6. Veliki znak paznje za ovu decu kojima je pomoc potrebna. Nadam se da ce se jos neko prikljuciti akciji ubuduce i vise pomagati mlade mozgove

  7. Bitno da je neko pomago nasim najboljim studentima, nije bitno sto se kompanija bavi igrama na srecu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.